Uvědomujeme si kam nás migrace negramotných hord dovede?

Dodneška existuje legální imigrace, kterou vítám. Jeden konkrétní případ. Afričanka dnes studuje na škole se specializací, vydělává si u firmy těžící nerosty a po studiu má domluvenou práci v EU, která přímo navazuje na studium.

Nefandím A. Hitlerovi, nevolil bych jeho ani Putina. Na druhou stranu ty druzí jsou ničitelé systému, když do společného prostoru zvou někoho, koho by si domů nepustili.

Zde hlasitě Xenofilové pořvávají na druhé Xenofobe.

Ti co by volili raději pevnou ruku Putina, jako kdysi čeští vlastizrádci zvali řešit problémy Hitlera a Stalina, čímž se stávají vlastizrádci, tak označují druhé z vlastizrady.

Myslím, že drtivá většina musí prvně poznat historii, ale je dobré být ostražitý, když se mluví o milionových vlnách imigrantů, kteří nemají co ztratit, zvát je sem je zbytečný risk. To jsme u vlny první, další mají být větší a drtivější pro systém.

Já uznávám dát azyl imigrantům, respektuji útěk před válkou, bohužel Syřani nejsou černí a nejsou z Afriky, jak vidím ty kluky běhat po Calais nebo po Pařížském předměstí. Prostě lidi v emočním tlaku a bez rozmyslu míchají jablka a hrušky. A i tak našli Syřané útočiště v sousedních zemích. Nyní se rozhodli cestovat do Evropy, ne ze Sýrie, ale třeba z Tunisu nebo z Turecka, kde je práce, není válka, není zde ani hladomor. Potřeba cestovat tedy už není z důvodu války.

Těm co prokáží, že jsou pronásledováni z důvodu politického či náboženského v jakékoliv zemi na světě poskytnout azyl, ostatní musí počkat v okolních zemích, nebo tam kde je přijme jejich kultura.

NATO by se mělo zaměřit na boj s pašeráky.

 

Autor: Jarda Novák | pondělí 31.8.2015 20:03 | karma článku: 29,35 | přečteno: 1623x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46