Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím je pořád ještě možnost, dát věci do pořádku. Ale jak dlouho ještě ta možnost bude ? Tím, že pár darebáků ve vedení státu jim bude dávat naše peníze, bydlení, bezplatné zdravotnictví atd. se situace nezlepší, spíše naopak !

0 0
možnosti

Bohužel chyba přichází politickou volbou. Je to podpis charakteru a morálky. Oba politické břehy zbrojí. Jeden z nutnosti, druhý z přesvědčení o rovnosti. To, že ten hlas sociální je v podstatě agresivní nikdy falešní sociální altruisté nepochopí. To ovšem ví jejich lídři a na jejich naivitě značně profitují, přestože v poctivé soutěži nikdy neobstáli.

0 0
možnosti

P56a13v60e50l 20H98e51k

11. 2. 2014 14:34

Tak ňák nechápu, proč je zmiňována zrovna Indie?

0 0
možnosti

V Rakousku bude také podobné referendum o imigrantech.  Evropané se začínají probouzet![>-]

3 1
možnosti

"Vládu" jsme si zvolili od toho, aby se starala o nás, ne o imigranty !

Pokud máme problémy s porodností, tak je cílem vlády zvýšit porodnost, ne sem stěhovat nějaký cizince !

5 0
možnosti

Ještě jednou, dost dobrý. Dokonce jsem rád i za ty hrubky. Ne že by každý z nás co se snažíme něco zvěčnit, neudělal nikdy chybku že:-).

Pravda, tady se chybiček vloudilo tak asi na 5-. Důležitější v tuto chvíli je, že si Jarda Novák vytvořil názor, který není vůbec zcestný. Jen vyslovil takovou myšlenku s níž se zaobírá většina evropské populace, jen se "nehodí" ji ventilovat? Jardo Nováku ještě jednou dobrý.

:-)Jakí i/y to se dá naučyt, ale důležitější je myšlenka (mišlenka).:-)A to bez legrace, prosím.

1 0
možnosti

Nejsem sociolog ale myslím že evropa se svou porodností se bez imigrantů neobejde.Chce to jen velmi přesně regulovat a pouštět jen takové množství které lze převychovat a jednoznačně odmítat utváření narodnostních ghet /tj. než dojde k asimilaci budou imigranti rozmístováni dle potřeb států-myslím nějaké přechodné období/.Dnešní problem evropy je ten že imigranti se snaží přetvořit zem do které imigrovali svému naboženství a zvykům.Což nemá moc logigy protože kdyby jejich zvyky a navyky byly správné tak asi nemají důvod imigrovat a svůj ráj si zařídí tam kde jsou.

1 2
možnosti

Já si naopak myslím, a jsem o tom hluboce přesvědčen, že populace v Evropě by se bez imigrantů obešla. Vůbec mně nevadí imigranti, kteří studují a zůstanou v Evropě, vůbec mně nevadí ti kteří chtějí pracovat (omezená pracovní víza časem). Vadí mně imigranti, zneužívající výhod Evropských zemí, hlavně "sociální vykořisťování". Pokud bychom např. u nás v Čechách neměli tak nastavenou sociální podporu, jak máme, oni by se imigranti k nám tak nehrnuli. A naši "mladí" by neodevzdávali tolik daní a mohli by si pořídit dětí víc.

Je to o odpovědnosti k sobě, ke svým dětem.

Ti neodpovědní nás jen ždímají, bohužel, s posvěcením našich strůjců zákonných norem.

4 1
možnosti

Tesat do kamene! A samozřejmě karma! Když jsem včera viděl na webu ČT1, jak minfin s IQ 80, Zaorálek, rádobydůležitě fňuká do kamery, že ".,.takto tedy ne, milé Švýcarsko, poneseš si veškeré následky svého (svobodného!) referenda, protože EU ti to spočítá! Ze stáda se nikdo takovým způsobem odtrhávat nebude!", tak jsem opravdu "šťastný", jaké osvícené vládní reprezentanty to máme! Slovy Jana Postráneckého z Černých baronů - "Chce se mi zvracet!"...

4 1
možnosti

Pardon, překlep, mélo být "ministr zahraničí" :-)

0 0
možnosti

Konečně to řekl někdo lidově.

2 0
možnosti
Foto

To bylo řečeno tak lidově, až z těch hrubek oči přecházejí.

0 2
možnosti

Dost dobrý. Karma.

5 1
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik