Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Jardo jsi tak hloupy nebo jen provokujes? Separatisti nezatkli zadnou misi OBSE ale vojaky ktery si pozvala Kyjevska vlada. OBSE od nich dala ruce pryc a jak oznamili v tiskovce tak tito zajatci ani nejsou pracovnici OBSE natoz aby meli mandat od OBSE. To dokazes jen tapetovat to co sesmoli Zilkova etc? Delas ze sebe jen trola.

odkaz na OBSE http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/04/27/osze-bestaetigt-gefangene-in-slowjansk-sind-keine-osze-mitarbeiter/

5 4
možnosti
ZK

Z26d85e74n84a 38K90o46č15í

4. 5. 2014 10:26

Zajímavý byl rozhovor se zajatým členem - Přerovským. Předpokládám, že to bude brzy sestříháno, aby nebylo zřejmé, že skutečné nebezpečí zajatcům hrozilo ne ze strany vzbouřenců, ale řádné Ukrajinské armády.!!;-(;-(

1 0
možnosti
Foto

Vy jste se asi zrovna teď vrátil z Ukrajiny, když to tak sugestivně popisujete. Jenomže Vaše argumentace má jednu velkou vadu. Odzbrojení se mělo týkat všech skupin, kromě armády a policie, tedy i bojůvek Pravého sektoru apod. Nikdo se nenamáhal ani utvořit jakousi komisi, která by nad tím dohlížela. Oni ti pozorovatelé si spíše spletli cestu, protože to jsou vojenští pozorovatelé, kteří mají dohlížet na zcela něco jiného než ti civilní, které tam jako na potvoru nikdo neposlal, že?

4 1
možnosti
JN

Jak a kde je mají odzbrojit, když pravý sektor nic neokupuje? Nikde nechodí okevlarovaný borci z pravého sektoru s bazukama. Sledujeme oba tu samou zemi ?!

0 5
možnosti
ZD

omlouvám se špatně jsem to napsal...máte pravdu...děkuji...ZD

0 0
možnosti
ZD

a kteří jsou tam ozbrojení občané ruské národnosti..???

4 0
možnosti
PK

Národnosti určitě. 

To ale neznamená že jsou to občasné ruského STÁTU.

Lidi by si konečně měli uvědomit že národnost =/= státní příslušnost.

Stejně by si měli uvědomit že právo na sebeurčení je založena na národnostním principu... nikoli státním principu - defacto to znamená že každá národnost si má právo vytvořit vlastní stát.

Pokud se najde dost východoukrajinců kteří se budou identifikovat jako národ separátní od ukrajinců pak (dle listiny základních práv a svobod nezbývá než ten stát rozbýt)

5 2
možnosti
MN

nez jste tohle napsal mel jste se podivat na skutecnost - na vysilani Ruske televize LIVE NEWS .. asi by jste potom nenapsal takovou hloupost ze nejaci rusti separatisti drzi jako rukojmi lidi v tech mestech ...lidi jsou sami iniciatory - proto samozvany prezident hovori o problemech ze tam jsou zive stity .. lidi chrani svoje bojovniky..../// no ale pravda to byste uz nemel o cem psat... zkuste i jine zdroje nezli ty nase, ktere sice berou fotky a nektera videa z teto Ruske televize, ale vyberove neuvadeji  i dalsi tam sdelovane veci...

11 8
možnosti
JM

Kdyby měli separatisté podporu občanů obsazených měst,vypadalo by to tam výrazně jinak !

8 2
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik