Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ukrajina a zadny stat nemuze tolerovat nejake ozbrojence, kteri ohrozuji bezpecnost na ulicich. Jedno pouceni, stare jen nekolik tydnu mame jiz z Krymu. Ukrajinska Vlada musi odzbrojit ruske separatisty a odsoudit je pred radnym soudem.

1 1
možnosti

Pane Novaku, pokracujte v psani. Je malo mladych lidi, kteri se divaji na souvislosti do hloubky. Rad bych Vam pridal nekolik argumentu, ktere popisuji ekonomickou nevyzralost, ale zaroven militantni nebezpeci Ruska, ktere je ekonomickym trpaslikem, ale zaroven vojenskou, diktarskou, nebezpecnou mocnosti v rukach Putina:

http://patocka.blog.idnes.cz/c/406611/Rusko-je-ekonomickym-trpaslikem.html

0 1
možnosti

D55a68v21i38d 98K67r19á42l

23. 4. 2014 18:00

no to víš, že jo, budulínku;-D

0 1
možnosti

Pane Krali, co jste tim chtel rict?

0 0
možnosti

o kolika konkretnich obcanech Ruska obalenych kevlarem a vyzbrojenych kulometem vite? - kolik ukrajinskych nacku z Praveho sektoru odmitlo odevzdat zbrane? Kolik zbrani doda Ukrajine - tedy konkretne sve instalovane vlade v Kyjeve Amerika? Vsechno mohlo byt vyreseno uz davno - stacilo jen kyvnout na podepsanou dohodu 21.2. Janukovyc - Klicko- Nemecky, Francouzsky a Polsky ministr zahranici - Janukovyc slibil volby, odstoupeni z postu prezidenta, amnestii zadrzenym protestujicim atd. co se stalo - Majdan odmitl a Klicko jen varoval ze se tam bude strilet aby se tam lidi nezdrzovali, ... a strilet se skutecne zacalo -jenze ze strany policie az kdyz uz byli prvni policisti mrtvi ...I u nas plati, ze policista ktery je v ohrozeni  zivota se muze branit primerenymi prostredky - jaky primereny prostredek je proti pistoli nebo pusce? Kdyby dodrzeli majdansti dohodu, tak se to mohlo odehravat bez referenda na Krymu a bez techto neustalych trenic. At si rikaji z Kyjeva co chteji .. ale ti rebelove, separatisti, teroristi a ja nevim jak je jeste nazyvaji - nikoho nezabili, ani nezapaluji budovy a stoji za nimi vetsina lidi .. nejspis by museli ty lidi tam pozabijet jak to doporucovala Tymosenkova! To, ze si Rusko najde prilezitost aby, kdyz bude chtit, zakrocilo to si piste ze ano a nikdo je nezastavi .. ani slibena vojenska pomoc USA. Zkuste si vsimnout jedne malickosti - ale dost podstatne .. nikdo se nepta lidi co chteji  .. ale Kyjevska samozvana vlada o parlamentnich volbach treba mlci..., mlci o nich i EU, mlci o nich i USA ..

1 2
možnosti

Když budu citovat vás samotného - o kolika konkrétních náccích z Pravého sektoru, co odmítlo odevzdat zbraně víte?

0 0
možnosti

A co ozbrojený Pravý sektor? Pro ně to neplatí? Ono to není tak dávno, před necelými třemi měsíci, kdy ozbrojenci v Kyjevě napadali policejní útvary a vyrabovali a vypálili státní budovy. Tehdy platila jiná pravidla ta posvědcená američany a Bruselem. Někdy můžou, jindy ne. Pokud je to v zájmu Západu a USA pravidla neplatí a toleruje se vše. Na Ukrajině jde o to, vyprovokovat Rusko k akcím. Jenom slepý nevidí k čemu situace na Ukrajině spěje. Násilí bude plodit jenom násilí. Amerika by od toho konfliktu měla dát ruce pryč, protože to jenom situaci zhoršuje a vyvolává napětí.

4 5
možnosti

Naučte se číst. "Dohoda v Ženevě hovoří o odzbrojení milic a separatistů. Jednoduše kdo není příslušníkem Ukrajinské armády či policie nemá právo nosit po ulicích zbraň a kukly." - Milice jsou jak pravý sektor, tak jakýkoliv jiní dobrovolníci jakkoliv smýšlející. Západ a USA se o nic nesnaží. Rusko prostě zahájilo okupaci. Z dějin tento scénář znám nespočetněkrát, podaný všemi státy světa. Rusko okupuje, to vy se zajímáte o plky a né o činy.

10 4
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik