Ruská propaganda rozšiřuje demagogii ve velkém

Ruská propaganda označuje Evropské státy a jejich společenstva za nacistické. Šíří fámy a vyvolává v lidech nejasnost. Ovšem to je nic, proti propagandě na Ukrajině, celou dobu co se pozornost upínala na Kyjev, jela ve všech televizích i internetu na Ukrajině velmi silná ruská propaganda. Která od začátku prosince a ještě nyní haní protestující, pouští účelově pořízené záběry, kde vykresluje Janukovyče jako dobře smýšlejícího, ale chybujícího člověka, čímž odvádí pozornost od Azarovy vlády. Opozici jako vrahy a Putina jako velkého bratra a kamaráda Ukrajiny.

Ve většině ukrajinská média podlehly ruské propagandě a ty co ne, to málo co se vzepřelo, je už nyní obsazeno ruskými neoznačenými ozbrojenci, neboli krycí jméno "pro Rusko, protestující", kteří jsou tolerováni policií.

Do Ukrajinců co se o nic nestarali a blahobyt země jim byl lhostejný, čtyři měsíce i přes období Vánoc poslouchali tuhle silnou propagandu a jak víme z Ukrajiny posledních sto let utíká inteligence do ciziny, takže lidé Ukrajiny jsou více, než-li jakýkoliv jiný národ, náchylní na obelhání.

Udělal jsem si čas a projel Ukrajinské a Ruské servery, videa atd...

K čemu jsem se dostal je silné kafe. Na pár záběrech vyvádějí "pro Rusko, protestující" z budovy lidi, kteří podporovali svržení Azarovy vlády a Janukovyče. Jsou označeny za fašisty, vyvedeni na pódium za neustálého bití okolních lidí, za přítomnosti stovek policistů uvedeni na pódium a zde začíná jejich lynčování, totálně hloupými lidmi. Tito duševně slabší lidé jim říkají: "Vy jste fašisti, proč to děláte". Lidé jsou nakrmeni zlobou z médií a ruské propagandy. Snaží se vybít si svou zlobu a na pódium potkávají ty o kterých média mluví 4 měsíce, jako o ďáblových přisluhovačích. Hned se tihle jednoduše ovlivnění jedinci dostávají do ráže a trestají desítky klečících na kolenou, před očima dalších stovek zfanatizovaných.

Lynčování bez jakéhokoliv soudu nesoudu, prostě rychle označit za fašistu a pokud se bude cukat, že není fašista, je jasné, že fašisti vždycky lžou.

Chtěl jsem dát odkaz na tyto záběry, které se zveřejnili na FB a na youtube, byla to chlouba ruských radikálů o jejich úspěchu, ti je také sami zveřejnili. Ovšem po několika hodinách byli smazány, asi pochopili, že popírají slova o "ochraně obyvatel".

...po napsání tohoto článku jsem znovu dvě hodiny projížděl internet, vždy totiž přihodím obrázek k tématu, ale po těchto výše popsaných záběrech se slehla zem. To o něčem svědčí, ovšem svědčí i o jejich hlouposti dát to jako chloubu, i když na pár hodin, na internet.

 

Navazující:

Rusko lže, krade a okupuje

UK

Rusko na hranicích EU rozmístilo své rakety

Ukrajina odmítá diktát zlodějů !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jarda Novák | pondělí 3.3.2014 18:34 | karma článku: 15,41 | přečteno: 1988x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46