Putin fanatizuje Rusy

Bilboardy a kecy ve stylu, že jsme fašisti, nacisti, neonacisté. Ruská federační vláda schválně zaměňuje slova vlastenectví s nacismem, fašismem a rasismem. A pro ně jste neonacisté i Vy, co hájíte zájmy Ruska jako hloupý Jankové. Kolik vojáků a obyvatel litovalo, když jim došlo, že podpořit lživou propagandu třetí říše bylo chybou. Dnes tu chybu dělají stejní pitomci.

Putin je diktátor. A ke svému postu se také provraždil. Má strach z ohrožení své maličkosti, stejně jako Hitler nebo jiný tyran si není jistý odkud může přijít zrada. Snaží se fanatizovat lid, jen aby jakoukoliv potencionální hrozbu eliminovala fanatická nenávist. Potencionální hrozba, mohou být i nic netušící a neviní lidé, kteří i nadále padají za oběti.

Diktátor s federačním klubem ruských diktátorů jsou jedna věc, ale 143 milionů fanatiků, které vyrábí Ruská propaganda bude nebezpečím budoucnosti.

Chcete radu? Něco jak to vyřešit a byli jste v pohodě aby jste mohli kemrat dál? Rada je nekemrat a nebýt v pohodě. Česká republika má problémy a z dlouhodobého hlediska v horizontu pětadvaceti let patří k nejzkorumpovanějším zemím Evropy - Ukrajině, Bělorusku a Slovensku. Svádět rozkrádání politiků na někoho třetího bude mít jen negativní výsledek. Musíte si uvědomit co pro budoucnost nás a našich dětí znamená evropská unie a naproti tomu co znamená budoucnost bez evropské unie. Ukrajina není v EU a není ani v NATO. Važte si toho co máte, neboť i to můžete lehce pozbýt. A pak bude pozdě litovat.

 

 

Tento bilboard funguje i podvědomě, volič na Krymu ví, jak Ruská federace zachází s tím kdo je označen za neonacistu (Nacionalista je v pořádku, to znamená vlastenec, ale Rusko komolí názvosloví účelově), takže pokud by ten člověk šel volit první možnost, která by ve finále znamenala to samé co ta druhá, mohl by být označen za nacistu a to si jen tak někdo neriskne. Výsledek referenda mi připomíná volby v ČSSR za CCCP kdy KSČ mělo mandát 98% voličů.

Referendum na Krymu

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jarda Novák | pátek 21.3.2014 16:03 | karma článku: 36,10 | přečteno: 5026x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46