Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF(

Naučte se prosím napřed český pravopis,. jste trapný.

0 1
možnosti
KD

Jen se dívejte, skrz prsty, když se vám uleví. Ale dějiny tím nezměníte.

2 1
možnosti
TP

Správanie sa Ruska voči samostatnej Ukrajine vs. správanie sa Západu voči Ukrajine (1991-2013)

UKRAJINA EKONOMICKY KONČÍ - v podstate skončila už dávno, ale len Rusko ju držalo nad vodou:

1) Úloha Západu voči samostatnej Ukrajine - NEGATÍVNA: 136 miliárd dolárov bolo poskytnutých vo forme pôžičiek Ukrajine od Juščenka do Janukovyča (r. 2004-2012). Väčšinou od MMF. Peniaze sú spotrebované, Ukrajinci vyviezli časť svojho národného pokladu ako splátku.

2) Úloha Ruska voči samostatnej Ukrajine - POZITÍVNA: Rusko poskytovalo Ukrajine počas celej jej doby nezávislosti masívne zľavy na obchod medzi Ruskom a Ukrajinou, predovšetkým v cenách plynu - celkovo 250 miliárd dolárov. Na rozdiel od MMF a Západných bánk ruský objem peňazí boli DARY, nie pôžičky.

UKRAJINA ŽILA CELOU DOBU SVÉ SAMOSTATOSTI Z RUSKÝCH DOTACÍ, BĚHEM 23 LET DOSTALA ZÁVRATNOU ČÁSTKU - http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1556-ukrajina-zila-celou-dobu-sve-samostatnosti-z-ruskych-dotaci-behem-23-let-dostala-zavratnou-castku.aspx

9 6
možnosti
JN

J88o15s39e44f 80N21i54k18l

15. 2. 2015 19:02

...na Rusko se dívám skrze prsty...ale i na USA se musím také dívat skrze prsty, protože si počíná naprosto stejně, možná ještě agresívněji, povýšeně, velmocensky, arogantně, světový policajt, který kontroluje všechno a všechny, totalita natřená jinou barvou, policejní stát, kde vládne vojensko průmyslový komplex, kašle na demokracii a lidská práva, některé státy USA se ještě nevyrovnaly s rasismem...

6 4
možnosti
IB

I51v55o 16B11o93u74š45e

16. 2. 2015 8:02

S rasismem se musí vyrovnat v první řadě lidi. To za ně stát neudělá.

2 0
možnosti
PS

Rusko je nedemokratický agresivní kolos se sklony ovládat státy okolo sebe. Bolševismus, komunismus, nacismus,nacionalismus - najdete tam všechno. Jenom člověk a jeho potřeby se v tom úplně ztratil. Celý systém v Rusku na obyčejné rusy kašle. Proto by bylo na čase, aby si tam udělali pořádek běžní lidé, ale obávám se , že ruské média a represe vůči opozici si vybrali svou daň a změny se hned tak nedočkáme. Každopádně z té země nepříjde nic dobrého a je třeba se na to připravit.

13 6
možnosti
Foto

Který stát nemá sklony ovládat státy kolem sebe? I Vatikán to dělá.

1 3
možnosti
JM

Někteří lidé přitakávají rozličným verzím ruských médií, což jsou v nemalém zastoupením i zde jako servery založené ruskými podnikateli narážejí, že EU nebo USA rozpoutala konflikt na Ukrajině.

TO je věta, taková už tady dlouho nebyla;-D

3 0
možnosti
AF

Na Rusko se díváme skrz prsty všichni, kdo zažili rok 1968 (teda ti, co je k nám pozvali ne, ale to je jiná sorta rudých nadlidí).

14 4
možnosti
JR

J50a30r68a 26R41a53n13k

15. 2. 2015 17:55

Na Rusko se diva skrz prsty a s nejvetsimi obavami cely zapadni svet.

11 4
možnosti
JF

Máte naprostou pravdu, rusům nelze věřit nos mezi očima. Rozdíl mezi nacismem a ruským bolševismem není žádný, o tom svědčí největší počet neonacistů v rusku. V hlavě rusů přetrvává pocit nadřazenosti a výlučnosti a práva všem ostatním slovanům a sousedům (nejen) diktovat. Akorát, že  sověti nebyli nikdy nucení  k debolševizaci, něčemu co by se podobalo poválečné denacifikaci v Německu. Potenciálně nesmírně bohatá a krásná země, chudá díky neschopnosti a lenosti svých vůdců ale i řady svých občanů. Země, která má nulový  potenciál rozvoje a tak jen haraší zbraněmi a ohrožuje celý svět. Rv

13 7
možnosti
MH

Vaše představy jsou poněkud... dětinské.

6 10
možnosti
KS

Obávám se pane Nováku,že máte prsty tak blízko sebe,že nevidíte nic reálně,ale pouze své zmatené představy.

7 5
možnosti
Foto

nejdřív se nauč pravopis a potom začni psát blogy.

5 8
možnosti
VV

Kdo nema co rici obvykle zacne rajtovat na pravopisu ci preklepech.

4 2
možnosti