Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Hlavně že porozumnění přináší obdiv, pane Nováku. Tak zkuste problematice porozumnět, než se budete poptávat po obdivu.

Nikdo tu nechce nekontrolovanou emigraci. Všichni zaměstnavatelé preferují zaměstnance z dané země, se znalostí jazyka a pracovními návyky. A kvalifikované. On i soustružník potřebuje docela dlouhý trénink a praxi.

Nadávky na nadnárodní společnosti mi připomínají komouše a anarchisty, podle hesla "Jednak mu nerozumím a zadruhý mě to uráží."

1 1
možnosti
Foto

Inu, nepochopil jste skutečnou roli EU, ani roli Okamury, který jen ví, co je pro jeho ego dobré aktuálně vypíchnout z mnoha špatných rolí EU a svézt se na tom. Jde o princip. Buď EU chcete, nebo ne. Nelze ji předělat.

1 3
možnosti
Foto

Okamura je nepochopen jaksi programově. Prostě se to teď nosí.

5 0
možnosti
Foto

Jak někdo může věřit někomu jako je pan Okamura a straně Úsvit, která má oficiálně devět členů. Strana dostala za volby 34 233 900 Kč. Každý rok strana dostane od státu 10 milionů na činnost. Nadto ještě státní rozpočet vyplatí ročně 855 tisíc Úsvitu na jednoho poslance, tedy dohromady 11 970 000 za všech 14poslanců. Pan Okamura pro stranu Úsvit pracuje 12 až 18 hodin denně a  to i o svátcích a nechal si od strany Úsvit  za tuto činnost proplatit za každý měsíc milion korun tedy  přesně 984 483 Kč, jak zjistil auditor společnosti H.B. J Audit Jiří Baloun. Půlku volební kampaně hnutí úsvit do dnešního  nevyúčtovalo

2 4
možnosti
TG

R^ Nemám problém s tím, o čem píšete. A potvrdil bych to jednou studií:

TAKOVÁ JE DEMOGRAFIE, HLUPÁCI – pravý důvod, proč Západu hrozí zánik

Autorem je Mark Steyn, možno ji vyhledat na stránkách OI ( Občanského institutu)

1 0
možnosti
RL

Uvedené argumenty jsou pravdivé a slušné.Třídní rozdělení společnosti jakoby skončilo.Podnikatelé se kamarádí se svými zaměstnanci (jako naoko),až je nepotřebují,bez  skrupulí je  kopnou po dvaceti letech do zadnice.Těžko říct proč je nepotřebují.Že by krize a úbytek zakázek,snížení cen spotřebního zboží ,snad až pod výrobní náklady.Meritem věci je to, že částečně uzavřená společnost může udržovat čilé obchodní vztahy s okolními společnostmi (často i velice rozdílných kultur) a prosperovat.Promícháním ,faktickým zrušením hranic a nenápadnou centralizací kapitálu do určitých velmi omezených skupin lidí, dojde postupně od globalisace k novodobému otrokářskému systému, jehož začátkem jsme již nyní svědky.Bůh nám pomoz.Anebo braňme se hlavně sami?Třídní rozdíly tu byly a budou totiž vždy.Multikultura pouze na dobytém území a i tam se neustále střetávají .

3 0
možnosti
Foto

Co Asie a Afrika? Jenom Evropa má 46 států, V EU jich je 28, tak 18 má tedy smůlu.8-o.

0 0
možnosti
MT

Pane Novák, přesně jste to popsal !  Doufám, že je u nás takových více !

7 1
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik