Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Mate tam par velmi dobrych 'bodu'. Karma.

0 0
možnosti
JH

J81a67n 77H90l58e89d95í79k

3. 5. 2015 23:02

krásné myšlenky, ale nereálné, migranti vše znají a umí se všemu vyhnout, průkaz, pas nemají, dle zákona EU není kam repatriovat.--  Jsou vypasení, samý sval a mají  velký apetyt na bílé partnerky.  Tato evropská konstelace zkorumpovaných politiků nemá žádnou šanci tsunami černých muslímů zabránit a nikdo z 20-30  tiletých Čechů by ani nešel dělat někam na moře nebo i jen na hranice, pořádek. Jsme předurčeni k zapomnění.

0 0
možnosti
DB

Víte narazil jste na obrovský problém, který je velmi rozsáhlý a musí se velmi mnoho přemýšlet. Ale poměrně jste se trefil, pokud jsem to pochopil. Jen několik poznámek...

Nepouštět do Evropy zločince.

Přistěhovalec co se dopustí opakované kriminální činnosti, nebo závažného zločinu bude deportován zpět.

Přistěhovalci nebudou mít nárok okamžitou podporu a bez práce pobýrat sociální dávky.....................Pobírat se píše takto.... :)

ad 1----jak to zajistíte, jak zjistíte, kdo je a kdo není zločinec

ad 2----souhlas, nejen opakované , ale třeba i jednorázové závažné

ad 3----a tohle je problém......

3 je v přímém rozporu s bodem 2....člověk musí z něčeho žít, když si to nesmí koupit, musí si to ukrást, spíše jde o to, jak jim dát málo, a hnát je do škol a tak podobně, aby se naučil základy jazyka a základy nějaké práce.

Podle mne je lepší řešení, celý tento systém fyzicky provádět již v Africe, tedy Evropa si koupí kus Afriky, kde vystaví nějaké město, kam tyto lidi přijme, a nechá je tam chodit do školy, pracovat atp, řekněme po dobu 5 let, pak teprve smí do Evropy, pokud splní 1 a 2.

Jenže se zdá, že je to nějaká temná práce nějakých tajných služeb. Asi jde o to, rozložit EU a jak jste správně řekl, možná i vytvořit superlevnou pracovní sílu. To je celkem zajímavý postřeh a mohl by být i pravdivý. Jenomže mé informace mi říkají, že velmi často tito přistěhovalci nemají ani vědomosti ani znalosti ani dovednosti a ani návyky chodit do práce.

3 0
možnosti
TN

Člověče, vy jste to s tou Afrikou neuvěřitelně domotal. Tam je špatně témeř vše a příčiny jsou různé a z různých historických období. Ale to, co tady tvrdíte vy???

Zjistěte si, jak si ekonomicky pomohlo třeba Zimbabwe, když se zbavilo zlých korporací.

1 0
možnosti
MP

Autor to obvykle motá i v blozích s jiným tématem. To by si člověk připadal jak Popelka, než by ta trochu rozumná zrnka vybral. Úmorné.

1 0
možnosti
LR

Příteli, autore, měřili Vám někdy IQ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik