Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A38n50n13a 66Č98e37r11n75á

9. 8. 2014 19:15

V Anglii zkrachovalo tisíce hospod, mimo jiné i kvůli kouření... Nebo hlavně kvůli kouření? viz.: Důvodem jsou kromě globální recese také sociální změny ve společnosti, vyšší daně, zákaz kouření a levný alkohol v supermarketech.

Zdroj: http://bydleni.idnes.cz/rekonstrukce-domu-0nf-/stavba.aspx?c=A140728_104007_stavba_web

0 0
možnosti
PM

Podle Vašich brilantních reakcí(to myslím vážně) v diskusích u ostatních blogů na téma Zákaz kouření,bych tenhle blog označil jako solidní fake s cílem na..at co nejvíc čtenářů.Ale jinak zajímavá teorie.Pro Vás mám R^ (pro diskutéry: je to palec...);-)

1 0
možnosti
JL

Tak mame dalsiho vinika v boji proti koureni! Je to Babisovo ANO! Konecne se muzeme zamerit. Jaka je to uleva. Uz jsem myslel, ze "burice" nenajdeme.

0 0
možnosti

Jsem proti zákazu kouření. Ovšem váš článek logiku nevysvětluje. Dodavatel (pivovar) bude pravděpodobně stejný v hospodě jako v supermarketu. Nevím o tom, že by ANO provozovalo pivovary (nevím neznamená, že neprovozuje, ovšem i kdyby ano, nijak mu to neprospěje) ani super/hypermarkety či vientamské večerky. 

Tento směr přesunu klientely by mohl pomoci řetězcům, ovšem na ty se zase chystá jiný šikanózní návrh (zákaz prodeje ve svátek). Nevím, ale mám pocit, že za návrhy současných politiků není žádný racionální důvod, jenom touha po neomezené moci.

1 0
možnosti
JN

Jen jsem tím chtěl ukázat, že jim, lidem co otm rozhodují to nepřinese nic špatného. Neříkám že je to hlavní důvod, ale jako motivaci prosadit to, to stačí. Člověk co jde pro pivo do supermarketu si koupí rohlík, v hospodě si k pivu dá domácí tlačenku. A problém domácího je že je domácí a né z "naší" fabriky. Říkám, je to jeden faktor z několika. Samozřejmě na počátku bylo pár vyšinutej intelektuálů co si řekli, že když to zakážeme všem, bude to víc v pohodě. Na konci však stojí soukromé podniky a tento zásah je neseriozní vůči podnikání. Beru zákaz kouření v restauracích, ale v hospodách, putykách, dikotékách, klubech atp. je to nesmysl, co byl nesmysl byly i zastávky, vždyt tady nejde vůbec o to co dejcháte, kdyby jo, měli by jsme dostavěný Temelín a přestali spalovat miliony tun pevných paliv. Takže o zdraví se tady nehraje, co se týče daně z tabáku, tak ta pokryje veškerá ošetření všem kuřákům a navíc ještě pokryje spousty nekuřákům. Vadí mi to lhaní "ve jménu dobra, pro dobro národa" https://www.youtube.com/watch?v=ImRcojN9elQ

1 0
možnosti
Foto

Svatá prostoto, snad jediné vysvětlení, ne omluva, že jste ten nesmysl slepil v hospodě po pěti pivech.

2 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik