Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To se to rozdává když to nejde z mé kapsy, že jo :-P ..... Dávky, podpory, příspěvky snižovat, snižovat a nakonec až na naprosté výjimky zrušit. Včetně toho nesmyslného ministerstva. Takže v něčem se shodneme....

1 0
možnosti
JN

Když necháme volnou ruku korporačním společnostem, nejen že se za pár desítek let staneme menšinou ve své zemi, ale zchudneme i jako stát. Korporace si namastí kapsu na schopných lidech pracující levně. Stát se pak bude muset postarat o ty nevyhovující v podobě sociálních dávek. Pokud následně na tyto dávky nebudou peníze, budou se muset vzít zaměstnancům. Pokud se nevezmou zaměstnancům, vezmou si je lidé žijící v bídě sami pomocí kriminální činnosti, následně je vezme vláda i tak z vašich platů k potlačení této kriminální činnosti. Opravdu chceme takový korporační systém zavést do ČR, nastaven námivolenými zkorumpovanými politiky?

0 0
možnosti

A zase jeden, co má potíže s počty. Kdyby prošel celou základní školou, uměl by si spočítat, co je to za blbost.   ;-D

0 0
možnosti
JN

počítali to uznávaní ekonomové ze soukromých nezájmových sekcí a vyšlo to jako + pro ten stát, jenž to dokáže implementovat v souladu se zákony, jako třeba těmi imigračními

Jinak matematika je jednoduchá, motivace pracovat a vytvářet hodnoty. Dnes má tyto dávky jen kdo nepracuje a působí problémy společnosti. My potřebujeme podpořit především ty co jsou přínosem, ne naopak jak se děje dnes.

0 0
možnosti
VK

Jako se neuskutečnil obdobný návrh ODS v roce 2005 neuskuteční se ani návrh základního příjmu podle blogu v dohledné době.

Je to převratná změna a společnost i politici na to nejsou připraveni neboli muselo by se o tom napřed hodně psát a mluvit. Potom by se nápad buď ujal nebo neujal. Možná i EU by proti tomu zasáhla.

Navíc myslím, že v nejbližších letech bude největší starostí politiků i společnosti masové přistěhovalectví do Evropy.

0 0
možnosti

Psát, mluvit a ujímat můžete jak chcete - ekonomicky je to ale nesmysl.

0 0
možnosti
PK

P27a32v22e67l 81K72u42r83a12l

18. 8. 2015 23:52

Vám je asi ten počet migrantů už teď utíkajících do Evropy málo...

1 0
možnosti
JN

samozřejmě vše souvisí se vším a bez řádných imigračních zákonů, jako má Švýcarsko, to udělat nelze, jak jsem psal zde:

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/460611/nadnarodni-firmy-chteji-imigranty-ne-vsak-na-praci.html

0 0
možnosti
JN

strašnej nesmysl, podle toho by důchodci měli 20 až 25% z průměrné mzdy, tj. 5000 Kč důchod. Pár, kde jeden vydělá 20 000 hrubého dostává přídavky na děti + 12 000 (2x 6000 zp) - by nakonec měli čistého 23 000,- - tomu se říká jak oškubat lidi, aby si mysleli že budou mít více. Tohle je zlodějna ne ZP. Tohle nemá cenu dál komentovat, stačí si to vícekrát přečíst a propočítat třeba na sebe a svou rodinu a zjistíte že je to čirý populismus. To samé jako jejich bilboardy "vymýtíme korupci".

0 0
možnosti
VM

V98á78c54l18a26v 83M80a41c82h

18. 8. 2015 23:16

to se mi musí zdát, štípněte mě někdo prosím 8-o8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik