Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak článek je hrozný žvást. Problém komunistů je např. v tom, že nemají ve svém šiku kus kulturní fronty, více intelektuálů jako za 1.republiky. Chtělo by to více revizionismu, jako že na uskutečnění spravedlivějšího řádu není dnes naše společnost  naladěna a proto se komunisté orientují na "hájení" práv pracujících nebo lépe obyčejného člověka. Žádná klasická revoluce či klasický třídní boj už není in. Komunisté ve střednědobém horizontu nezmizí ze Sněmovny, ale musí tam být jiní kofři než Filip. Tím neříkám, že si přeji to či ono, jen technicky se zamýšlím.

0 0
možnosti

Ano, krade se dnes snad i vic, za ctyricet let komunismu,se to temer cely narod dokonale naucil.

1 0
možnosti
ZS

Hlavně, že se to má na co svést

1 2
možnosti
ZS

Líbí se mi, když kritizuje někdo kdo tu dobu nezažil

1 1
možnosti
PK

Nezlobte se, ale jako lékař netleskáte dnes kvalitě ale  blbosti, hlavně že je to antikomunistické.

2 1
možnosti
KH

"Karel Kryl, Necenzurované Noviny, 1992/ 30, ročník 2

V císařství  se udělá  nová šlechta,  stará šlechta  se z části postíná nebo odstraní,  aby  se  znovu  renovoval  rod  této  šlechty  a  sešvagřil se s císařskou šlechtou. Vždycky tomu tak bylo a nastává to i v této zemi. To je můj názor. To znamená: nebudou tady žádné staré struktury, jsou tady dneska už  staronové  struktury  a  nedomnívám   se,  že  komunistická  strana  je nebezpečná. Právě staronové bolševické struktury - bolševickokapitalistické - se bojí komunistické strany. Dneska - jak to zní směšně - aby jim náhodou ty nakradené prachy nesebrala."

A vo tom to je....

7 0
možnosti
KV

A pionýre divíš se ?8-o Při pohledu na ten bordel a zlodějinu všude kolem nás, tak já se nedivím.!!

5 2
možnosti
JZ

Tehdy se kradlo taky, akorát se to nesmělo říkat. Dovedete si představit, co by se zhruba stalo s novinářem, který by pojal šlechetný úmysl sesadit svou prací z funkce soudruha generálního tajemníka? Dneska je to sranda, upozornit na zlodějinu. I když to většinou ničemu nepomůže.

4 2
možnosti