Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K86a86r54e11l 43V96o97v31e76s

31. 8. 2014 14:30

Jo Kosovo to urcilo novy smer v mezinarodnich vztazich.!!

0 0
možnosti
Foto

Je rok ...a ,,útvar", označující i sebe sám jako Ukrajina, se úspěšně pokouší dobít/rozbít (nehodící se škrtněte) Ukrajinu.;-O8-o:-/

1 0
možnosti
JG

J53. 24G64r63o12h

30. 8. 2014 21:01

pane autore, dám sem odkazy na dvě videa. Udělejte si názor sám.

ww.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1621-sokujici-dokument-pravy-sektor-na-ukrajine-odvysila-jej-ceska-televize

0 1
možnosti
EN

Pište raději třeba o autech, politika Vám moc nejde

3 3
možnosti
MN

ona totiz ta mince ma dve strany, nejen tu propagandistickou

3 3
možnosti
LP

Dobývá nebo chrání své menšiny? Kde jste vzal ten výraz, "dobývá". Ochraňují před bombardováním banditů z Kyjeva. Nikdo vlastně ani neví kdo za Ukrajinu bojuje a kdo tomu všemu velí.

9 7
možnosti
JF

Těch 500 km od našich hranic bojují stovky nácků z celé Evropy v praporech jake je AZOV. Něco si zjistěte ze zahraničního tisku (Britský, Německy nebo Francozsky) co jsou tito dobrovolníci zač a co za ideologii vyznávají. Můžete se spolehnout, že tito nacističtí žoldáci by všude v Evropě byli doma brání za extrémní pravici a nežádoucí osoby a na východě jsou to hrdinové? A za jaké hodnoty tam bojují? Za blaho Ukrajinců a demokratické principy? Kam se vrátí tito žoldáci až konflikt na Ukrajině skončí? Už vidím jak hákují někde v automobilkách nebo montovnách a každý večer spořádaně sedí doma u televize s rodinkou.

12 7
možnosti
PR

Nerikate zahranicni tisk obezniku Ruske ambasady?=-O

5 7
možnosti

Spíše se proberte Vy. Opravdu nejste v roce 1968, ale právě v roce 2014. Můžete mi laskavě sdělit jediný racionální důvod, proč by měl Putin a jeho Rusko usilovat byť jen o východní část Ukrajiny, natožpak o celou? Rozbitou a na pokraji krachu? Vám asi taky asi nikdo nevymluví, že jak Luhansk tak Doneck nikdy v minulosti nechtěli připojení k Rusku. Máte jen už všechny znaky paranoi stejně jako Schwarzenberger, Dobrovský či Gabal.

10 14
možnosti
JR

J43i73ř26í 47R27a31š89k27a

30. 8. 2014 16:52

Nechce ji celou, protože na to nemá ekonomicky. Vezme si jen to, co je pro ní ekonomicky a strategicky výhodné. Nic víc, nic míň. Stačí se podívat na mapu, kam se teď přesouvají separatisté. Rusko nyní donutí svou nepřímou podporou separatistů, aby s nimi Prošenko začal jednat a pak se bude porcovat území. Je možné, že Rusko mimo Krymu nezabere nic, jen území zabrané separatisty bude více nakloněno Rusku. Pokud po sobě svět nechce střílet atomovky, tak rozdělení Ukrajiny, popřípadě Federalizace je asi nevyhnutelná.

8 0
možnosti
KD

Dobře shrnuté. OSN by mělo poslat "modré barety" na hranice. Rusku to určitě vadit nebude, protože žádnou válku nevede. Jenom pár lidí prý zabloudilo a na hranicích probíhá pouze cvičení, takže kontrola OSN akorát jistě (;-)) potvrdí co Putin tvrdil. Na druhou stranu to uklidní Ukrajinu a ta přestane Rusko obviňovat. A nebo se možná zjistí něco jiného. ;-D

11 4
možnosti
LP

A proč už tam nejsou? Asi proto, že překážky klade Ukrajina, nikoliv Rusko. Na hranicích je OBSE, ale to se jaksi nebere v úvahu, že?

5 2
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik