Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale nadavejte si jak chcete. Lidi do urny zase vhodi Cssd. Nebo komouse, co tam jen ohrejvaj zidle a nikdo je neposloucha a nespolupracuje.

0 0
možnosti
Foto

J56i41ř62í 48K42o47b37z68a

1. 10. 2014 11:41

Jde o hlasy

tradiční, historicky významněznemožněné, partaje a jejich nejrůznější klony zaslouženěztratily důvěru obyvatelstva a při představě že se budou musetrozloučit s útulným prostředím parlamentního bufetu jinnaskakuje vyrážka. Nezbývá jim než hledat hlasy jinde, než utypických občanů této země.Jde o hlasy menšin. Jde o hlasyskupin, které díky těmto prodejným politikům, dostávají štědrépříspěvky ze státních peněz a které dobře vědí, že jakmiledojde ke změně vlády, nová nastupující garnitura je o něpřipraví škrtem pera. Jsou to tedy skupiny, které jsou jednakstávající vládě vděčné, jednak vědí o co přijdou přizměně. Jde o národnostní menšiny, nepřizpůsobivé občany,cizince, muslimy, spoustu začleňovacích agentur a dalšíchnevládních parazitujících organizací. V součtu slušný počethlasů, který při úspěchu antikampaně v médiích, že volbystejně nic nevyřeší a tak je vlastně zbytečné chodit volit,stačí těmto „poslancům“ na získání lehkého života nadalší 4 roky.No a v parlamentu si pak říkají“zase nám tosežrali, za 4 roky zapomenou, co jsme jim naslibovali a můžemezačít znova“! Takže nevolící voliči, díky vám mají svákorýtka jistá, jen díky vám. Vás je totiž tolik, že bystesnadno zvrátili osud této země, pokud byste chtěli. Ale chceteto?

1 0
možnosti
VH

Nejde jen o tento zákon. Jak je možné, že spousta zákonů je takový paskvil, že se musí okamžitě novelizovat.Přesto, že každému poslanci pomáhá spousta dobře placených právníků. Často  by stačil zdravý selský rozum.

1 0
možnosti
Foto

Někdo mocný má zájem na rozvratu Evropy a evropští politici jsou  jen jeho agenty. Pseudohumanismus je jedním z jeho zbraní. Ekonomickou krizi nezpůsobila neprozíravá chamtivost amerických bank, ale byla záměrně zrežírovaná. To samé platí o Majdanu a válce na Ukrajině. Někdo mocný tu rozehrál nebezpečnou hru, která má Evropu a hlavně Rusko srazit na kolena. Je třeba si položit otázku, kdo sílí ze slabé Evropy? Který stát zbohatnul z první a druhé světové války?

4 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik