Fašistické Rusko

Toto je jednodušší blog, aby to i ti obhájci Stalinismu a Putismu pochopili. Obhajovat režim Ruské diktatury bude jen vrah, nenávistný člověk a nebo oběť propagandy a pře-informovanosti neschopná srovnat relevantní informace.

Ruská federace nebo CCCP je stále skoro to samé a Evropa nezapomněla jaké zlo je Nacismus, ale Rusové nám ho vnucují ve své propagandě jen aby odvrátili pozornost od svých zločinů.

Prolog:

Stejně jako vojáci Wehrmachtu v roce 1944 hlídkovali v zákopech a brali zprávy o vyvražďování židů jako konspirační teorie, kterou svou propagandou šíří Velká Británie, Rusové, USA, Češi, Poláci a další spojenci. Měli i své argumenty vštípené velením i poznatky historie, vždyť to byli právě Britové co vynalezli ve svých koloniích koncentrační tábory. Vždyť Rusové byli největšími staviteli koncentračních táborů, Gulagů. A teď to chtějí obrátit a obvinit z toho Hitlera. 

Dnes:

Tehdy ovšem informace putovaly měsíce. Dnes Ruská federace tvrdí 143 milionům Rusů, že v ČR vládnou Nacisté. Je naše vláda nacistická? Rusové tvrdí že ano. Tvrdí, že jsme oběťmi fašistických diskriminací. Mezi místy konání nepokojů byly České Budějovice, Plzeň, Duchcov, Jičín a Ostrava.

Realita:

Ovšem Ruská média nedodají co předcházelo a že Policie ČR situaci uhlídala. 

Nechci tady řešit kriminalizaci, kriminalitu a diskriminaci. Ale Rusové to vyřešili za nás, jsme novodobí náckové a nejen menšiny u nás trpí krutou bídou, ale i lidé co nezačnou hajlovat s většinou. Takže i Policie ČR a dokonce i politici jsou nacisté. Náš Führer Sobotka na nátlak vyjádřil, že vyřeší diskriminaci menšin.

Celé to překrucují a překroucené je to prezentováno Ruskem.

Jeden příklad za všechny

České Budějovice, když selže policie, zastupitelé a politici:

 Myslím, že Češi mají dobré zdroje informací. Jen je třeba se v nich vyznat. V Českých Budějovicích byl pochod, kvůli tomu, že skupina lidí chráněná minoritou ublížila malému dítěti, zbila těhotnou matku s důsledkem otřesu mozku, pořezala přítele, natrhly mu žlučník a PČR nebyla schopná nikoho zadržet, přesto že je zde kamerový systém. Bylo sepsáno obvinění z výtržnictví a práce PČR skončila. Následovalo vyhrožování smrtí ze strany uzavřené minority a dokonce vyhrožování smrtí nedonošenému dítěti přímo na policii. K tomu se policie postavila zády.

Podle mě:

Zde se nezvládá řada problémů, ale je to furt demokracie, kde na to upozorníme a můžeme opravit. Lepší než jen umlčet kritiku, jak je zvykem na východ od nás a trpět dál.

 

 

 

článek Ruská dikce fanatizuje Rusy

Autor: Jarda Novák | středa 9.4.2014 17:33 | karma článku: 16,11 | přečteno: 1506x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46