Egypt vraždí naše turisty ...?

"Těla mrtvých Češek dorazila z Egypta bez orgánů." "Dutiny vzniklé po odnětí vnitřností byly podle Blesku, který se odvolává na anonymní policejní zdroj, napuštěny formaldehydem." "Policistovi, který deníku Blesk vyzradil mimo jiné to, že těla zemřelých přišla z Egypta bez vnitřních orgánů, což komplikuje prověřování, hrozí kromě trestního stíhání v případě dostatečných důkazů i výpověď."  

 

Pokud si tyto informace dáte v souvislosti dohromady, je jasné kdo je vrahem. Egypt. Ať už vraždil kdokoliv, Egypt precizně zničil důkazy, všem je snad jasný, že vnitřní orgány by vypověděly o přesném druhu jedu či chemické otravě. Podle těl a známích úmrtí na jedovaté látky v Egyptě, bych tipnul neorotoxin. Ale to ví jen Egyptská policie, která určitě našla zbylý jed zachycený v orgánech.

3.8.2013 "Když forenzní lékaři prováděli pitvu, říkali, že jejich žaludky připomínaly rosol. Byl to velmi špatný jed." řekl TV Nova doktor Hossam el Din. Podle něj teď vzorky poputují na analýzu, aby se zjistilo, o jaký druh se jedná."

No tahle výpověď má věrohodnost stejně jako policejní výpověď caporegima mafie, " velmi špatný jed", hned bych se zeptal jaký je ten dobrý. Jde o to že pitevní zprávu měli podat do týdne, do teď o ní není nikde ani zmínky.

Vysvětlení, že vědí co dělají je mimo mísu, egypt je furt země Afriky, zdaleka nedosahuje technologické úrovně, ani profesionality našich kriminalistů, natož pak úrovně policie, či lékařství v oboru patologie. 

Jejich důvody? Možná: 1. Zkorumpovanost: Rozhodně si tam při vření občanské války koupíte snáz každého, mohl by si je koupit potencionální vrah, za a) podezřelím byl rodinný příslušník, manžel a otec, ale to by policie ČR musela vysledovat transakci peněz. Či si jí nemohla nevšimnout. Za b) Majitel hotelu zabil dva České turisty špatným pokrmem, pokud dvěma ženám bylo špatně, měli oslabenou imunitu, stačila by třetinová dávka toxinu ke tragédii a jak jistě víme neurotoxin a jiné jedy jsou pevnou součástí přírody, rostlin, hadů,  mořských živočichů. Motiv? V tomto případě je více jak jisté, že by hotel, přišel okamžitě o turisty a uprostřed sezony. hygiena by ho zavřela - krach - dluh - bankrot a vyhlídka do budoucnosti? Občanská válka. Silnější motivaci lze ztěží najít. 

Jedná se konkrétně o tento hotel, těžko si představit kolik peněz by jim uniklo, kdyby postupovali, tak jak měli... Titanic Palace : http://www.romantictravel.com.ua/hotel.php/hotel_id/2570

No, třeba jejich orgány zašlou po sezoně, až to nebude ubližovat kšeftu.

Autor: Jarda Novák | pondělí 9.9.2013 16:48 | karma článku: 16,68 | přečteno: 2047x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46