Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Drtivá většina imigrantů neutíká před válkou, ale honí se za mamonem

Je to pár let zpátky, kdy jsem říkal, že jediná cesta Evropy je nacionální politika, politika kde zájmy Evropských občanů budou na místě prvním, následovat budou zájmy firem a okolních států a jejich občanů. 

Bylo mi opakováno, že je třeba stavět mosty, ne zdi. Myšleno, že Evropa se nemá uzavírat, ale naopak, maximálně se propojit v globálu. To chápu a taky to podporuji. Avšak i v dnešní době maximálního propojení virtuální reality, v podobě internetu bez jakýchkoliv hranic, je stále používán firewall. Evropa tak musí akceptovat ono propojení, ale neznamená to že se nemůže chránit. Preventivní ochrana je nasnadě v každé době.

Humanista by se zeptal ochrana "před čím?". Já odpovím. "Před zhroucením systému, který nemusí být tolerován nově příchozími." Evropa je domovem všech národů světa, není třeba si vytýkat, že by jsme nebyli dostatečně multikulturní. Musíme však myslet na budoucnost a to nejen do příštího volebního období, jak uvažují politici, nebezpečně se to blíží životní filozofii nově příchozích lidí z Afriky, kteří se naučili nebo rozhodli žít jen a pouze pro teď, čest výjimkám. Na druhou stranu expandují do Evropy i muslimové a ti naopak na budoucnost myslí, uznávaní představitelé této ideologie reálně hlásají o dobytí Evropy přes dělohu. Je otázkou jak se bude lidstvo vyvíjet, jedno je však jisté, Islám je zpátečnickou ideologií. Přeci i to křesťanství se vyvíjí a dnes by nás už ani nenapadlo strachovat se před inkvizicí, nebo na východě stále funkční náboženskou policií. Jako člověk a lidská bytost říkám pomožme lidem v Sýrii, ale tak že jim zajistíme domov v nějaké sousední zemi, kde budou mezi svými. Ideologicky, nábožensky ani jakkoliv jinak se nebudou muset přizpůsobovat či naopak, že by jsme přizpůsobovali společnost my jim. Prostě se problém vyřeší a navíc jim zůstane možnost se po válce vrátit do domoviny. 

Máme svá pravidla, nepolevujme, pouze inovujme a vyvíjejme se.

Dnes k nám, ale přichází afričtí mladí muži, zaplavují jižní státy. Tak třeba Itálie, roku 2011 59 milionů obyvatel. Nyní v roce 2015 má 75 milionů obyvatel. Nárůst je tedy 27% za 4 roky v počtu lidí obývajících tuto zemi. Samozřejmě, číslo je odhad, neboť nelze přesně spočítat toto číslo, mýlka tak může být +/- až o pět milionů obyvatel. Tuto informaci však nemám potvrzenou na 100% a považuji ji prozatím za spekulaci.

Pouze Afričtí muži

Tito afričtí muži pomohou s výstavbou naší civilizace, stejně jako pomohli s výstavbou Římské říše barbaři. Stejně jako nekotrolovatelné hordy barbarů zahubili Řím, když Řím začal udělovat občanství kdekomu, jen aby je asimiloval. Není tohle opakování se děje známého jako pád Babylonské věže? Ano přesně je, Babyloňané tak prosperovali, že svá města začali stavět do výšek, upozornili tak okolní kmeny a národy, že prosperují a byli jimi vydrancováni. Odtud pád Babylonské věže, později převzatý biblí. Z minulosti je třeba se poučit. Ne všechny přijmout, nebát se je odmítnout.

 

Dokument BBC

To hlavní co jsem chtěl sdělit a připomenout je dokument BBC odvysílaný před více jak deseti lety. V tomto dokumentu je vyobrazena Evropa za padesát let. Nejde o rádoby futuristickej dokument, ale analýza všech dat a proměnných uvedená pro názornou ilustraci. Zde se mluví o jediné možnosti, pokud se Evropa nemá stát kolonií, nebo se zhroutit, je cestou Nacionální/Vlastenecká Evropa, udržující stabilní systém a vymezení se volným radikálům tak, nebude je neúspěšně asimilovat do společnosti. Žádnej nacismus, ale fungující společnost, kde Evropa, protože bude předimenzovaná, to už je vlastně i dnes, si začne pečlivě vybírat koho vpustí a koho ne. Podle dokumentu BBC zde bude ohromný nával z afrických zemí a do evropy budou připuštěni pouze mladí muži v dobré kondici. Prostě Evropa si bude vybírat, nikdo nebrání ostatním jít hledat štěstí do Asie. Evropa se stane "elitní" společností, díky obrovskému zájmu, ale na druhou stranu k zachování původního obyvatelstva bude muset přijímat jednoho z mnoha a samozřejmě i Vy jako zaměstnavatel přijmete ty nejlepší a nejvhodnější pro vás pokud budete mít tolik zájemců a to Evropa má. 

V dokumentu se bere ohled i na změnu přírodních podmínek. Tzn. oteplení především v jižních státech, přesun pěstovaných plodin z jihu více na sever. Mírný posun podnebných pásů. I rozšíření Sahary, která vytvoří přirozenou a pouze vlakem překonatelnou hranici mezi Evropou a Afrikou. 

Dle toho jak je tomu dnes, tak evropští politici dokument viděli, nebo se vyvíjí přesně podle obrazu BBC, avšak nemají koule na to, aby začali třídit přistěhovalce, už na africkém kontinentu, a tak to nechávají na drastickém výběru, který vypadá tak, že matky s dětmi jsou okradeni pašeráky, pouze dospělí muži jsou s nějakou šancí dopraveni a následuje i přirozený výběr, že často zemřou stovky, aby přežili ti nejsilnější. A co víc, je to hnusná podpora pašeráků lidí. Nastavením kvot dávají další signál o příjímání a tím do náruče pašeráků nahrnou ještě více nebožáků. Pašeráci nyní bouchají šampaňské a čím víc lidí budou pašovat, tím více lidí bude umírat a to nejen na moři, ale i častým okradením a zavražděním už na Africkém břehu. Místo toho, aby Evropa jako NATO skončila s tímto byznysem pašeráků, který živí nejednu válku v Africe, ale i tu novou vedenou ISIL. Dívají se jiným směrem a nám do televize říkají, jak jsou hodní, když přijímají uprchlíky.

Autor: Jarda Novák | pátek 26.6.2015 14:38 | karma článku: 30,24 | přečteno: 1028x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

Napadlo mě srovnat tyto dva celky. Jsou jak rozlohou, tak i mentalitou podobné. Jen v imigrační politice se velmi liší.

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12 | Přečteno: 394x | Diskuse| Politika

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

Multikulturně obohacující diskuse. Opravdu to stojí za to, když se nad tím zamyslíte. Popřípadě níže v diskusi můžete vyjádřit svůj nesouhlas.

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84 | Přečteno: 1036x | Diskuse| Politika

Jarda Novák

Jak Hassan zjistil, že mu Romea nepomůže

Název jako pro typickou českou pohádku, ovšem v hlavní roli se naivita střetla s realitou. (reakce na článek: http://hassan.blog.idnes.cz/c/438887/Velvyslance-USA-Schapiro-Vite-jake-praktiky-ma-Klara-Kalibova.html )

24.10.2015 v 17:32 | Karma: 41,22 | Přečteno: 3041x | Diskuse| Politika

Jarda Novák

Admin idnes.cz mě šikanuje nesmyslnou cenzurou

Tento článek mi byl stažen v domnění, že to přehlédnu? Protože jiné vysvětlení mě nenapadá: http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/478958/musime-to-nase-vyhlazovani-brat-s-humorem-kdyz-proti-tomu-nic-nedelame.html

22.10.2015 v 20:18 | Karma: 26,88 | Přečteno: 1182x | Diskuse| Politika

Jarda Novák

Co je to muslim?

To je individuální. Povětšinou toto označení zdědili stejně jako my křesťanství a zřeknout se ho by znamenalo odsouzení v jejich domovině, komunitě a mnohdy i v rodině.

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46 | Přečteno: 959x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Co mírová konference v Čapím hnízdě, napadla Černochová Babišovu kritiku

30. dubna 2024  17:30

Ministryně obrany Jana Černochová ostře reagovala na kritiku české muniční iniciativy pro Ukrajinu...

Opilý řidič kličkoval Brandýsem. Čtyři tisíce pro každého, uplácel pak policisty

30. dubna 2024  17:03

V druhé polovině dubna zastavila policejní hlídka kličkující a pomalu jedoucí auto. Cizinec, který...

Došla na Majálesu voda? Odmítáme to, říká pořadatel. GIBS prověřuje zásah

30. dubna 2024  13:56,  aktualizováno  16:57

Na sobotním festivalu Majáles v pražských Letňanech nebyl problém pouze s vracením peněz za zálohy...

Masivní sucho je zpět, hrozí požár jako v Českém Švýcarsku, říká klimatolog

30. dubna 2024  16:53

Podcast V den pálení čarodějnic Český hydrometeorologický ústav varuje před vysokým rizikem šíření požárů,...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik