Dostal jsem potřebu odpovědět komunistům

Otázky a odpovědi

Dobrý den pane redaktore. Můj dotaz zní, chce Imperialismus zničit slovanský národ, je to pravda?

Imperialismus v dnešní době globalizace a nadnárodních firem je zašlí už neexistující pojem stejně jako čistá rasa slovanského národa. Podle vzorců DNA jsou Češi stejně Slované jako Germáni.

Amerika okupuje spoustu zemí, více než Rusko, je to pravda pane Novák?

Ne není. Okupaci je myšleno zabrání země a rozhodující moc nad zemí a jejími obyvateli přebírá výkonná moc okupující země, popřípadě je doslova zabrána. Například SSSR nebyl stát, ani spolek či federace, ale cejch nebo-li značka okupovaných zemí, aby se vědělo komu patří.

Chtěl bych se zeptat, kolik válek rozpoutala Amerika a kolik Rusko, slýchávám extrémní názory ze všech stran, jak je to doopravdy?

Popravdě Amerika vždy přišla tam, kde válka již byla jako třetí strana. Co se týče Ruska, to s Německem začalo nejkrvavější válku v dějinách planety, Druhou světovou a to napadením Polska v září 1939. Kdy Němci vedli útok ze západu a Rusové z východu. Poslední známou válkou v Evropě je ta na Ukrajině. Všichni dobře víme, že Rusko zde nepřišlo jako třetí strana, nýbrž se stalo stranou druhou, bez které by žádný konflikt neexistoval.

Dobrý den, jsem Lojza z Horní Dolní, mám dotaz, kdo vydělá na válce co je na Ukrajině, čtu s taťkou Cvalína, Olšera, Kapala a ti tvrdí, že USA a EU, je to pravda?

Ne. Nic co píšou výše zmínění nikdy není a nebude pravda, zde funguje obrácený efekt, takže opak je pravdou. Na válce vždy vydělá země co si zabere část jiné země.

 

 

Děkuji za zaslané dotazy i vaše fotografie a brzy se těším na další, jenž budu moci zodpovědět.

Autor: Jarda Novák | čtvrtek 9.4.2015 19:51 | karma článku: 28,26 | přečteno: 1505x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46