Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K26a62r34e44l 17R10a20d70a

23. 5. 2015 19:12

Ve zprávách bylo, že děti byly v Klokánku, protože matka neměla peníze aby se o ně mohla postarat. Myslím, že provoz Klokánku, nebo teď pasťáku stojí určitě víc, než kdyby tu matku stát finančně podpořil.  Jak sleduji částky, které jsou vypláceny různým opatrovníkům, určitě by větší podpora rodin s dětmi byla levnější. A hodně rodin by mohla zachránit. Ale říkejte to úředníkům.

0 0
možnosti

Klokánek není zaklínadlo všeho. Existují i jiné podobné organizace, které nejsou tak známé a zprofanované. A ekonomicky jsou na tom lépe.

2 0
možnosti
Foto

No, já si myslím, že doktorka (nevím čeho) Marie Vodičková je taková idealistka, která ekonomice podniku vůbec nerozumí.

Nemá prachy, má dluhy (FOD má dluhy), ona vesele otvírá další Klokánky a pak žádá stát o mimořádnou dotaci.

Nyní prý FOD dluží asi 50 miliónů a to není málo.

3 0
možnosti

myslím, že do ek. problémů se Klokánky dostaly právě proto, že ministerstvo utnulo financování tohoto levnějšího způsdobu a dalo přednost dražším ústavům.

5 1
možnosti

J63i41ř56í 47N51o73s94e11k

22. 5. 2015 17:06

Marksová-Tominová: byrokracie vítězí. O české děti z Norska zájem nemáme, svým dětem v Česku pomoc nezaplatíme. Zajímalo by mě, kolik stálo "uzpůsobení pasťáku" na příjem dětí (včetně ročního skorokojence!!!), porízení pračky, nábytku, pískoviště atd - kdyby se ty prachy daly do Klokánku, mohl se pobyt přinejmenším prodloužit do doby, než by se našlo rozumnější řešení - třeba ti slavní pěstouni, o kterých nám pořád povídají, ale zrovna v tomhle případě nejsou, i když by byli zapotřebí jako sůl . Jistě by se vyplatilo přidělit takové rodině třeba tetu navíc, ale děti by mohly zabojovat o normální život.

A je dobře, že případ se hodně rozmázne, protože jinak se to řešit nedá!!!

8 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik