Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M38i90l60a76n 51R78a68d12e90k

22. 4. 2013 20:09

;-D;-D ja uz to tady na mem blogu psal, ze se vyroji spousta chytraku co bude poukazovat ze to nebyli oni, jen furt mi chybi ten motiv proc by to nekdo delal? A vyuziji USA cecenske teroristy na utok do Syrie? 8-o8-o Bud jses hochu z pomocne skoly nebo si z nas delas srandu.

5 1
možnosti
JR

J98a98r17a 67R60a48n86k

1. 5. 2013 2:11

Tak Vam se ta lysergic acid diethylamide pomstila, autore.....a takovy mlady clovek;-D

Rv

0 0
možnosti
PB

P28e80t22r 93B47u21k85a11l

22. 4. 2013 14:20

Tech otazek je hodne. Nechapu proc dobri studenti, kteri maji na to sestavit bombu a naplanovat utok (y), za dva dn prepadnou obchod a vsechno vykecaji prodavaci. A co me jeste nesedi, ze tlakovy hrnec napechovany vybusninou nosi v batuzku pres jedno rameno.

4 11
možnosti
PK

Že je někdo dobrý student nedokazuje vůbec nic, že přepadnou obchod, když jsou v úzkých a dodávají si na nebezpečnosti kecama taky ne, spíš je to očekávaná reakce.

"Papiňáků" je mraky velikostí, od litrového až bůhví kam, že byl napěchovanej výbušninou mu přidalo kolik, kilo dvě? Nosím možná stejně těžkou kabelku na předloktí ;-D

9 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 3
možnosti
PK

;-D papiňákový centrumR^

10 0
možnosti
BT

tak jsem se dočetl že panu Kroupovi cituji : "na celé té ,,šarádě" něco nesedí" miluji tahle rozplizlá vyjádření, jinými slovy "nic o tom nevím ale za každou cenu se budu dělat zajímavým" ještě by mne zajímalo čemu říká pan Kroupa šaráda

13 1
možnosti
BT

ano přesně tak, někdo si vybásní indicie na základě dojmologie pak se toho chytnou další konspirátoři kteří už to převedou do roviny " to ví každý"  a další konspiračku máme na světě

prostě lidská blbost v přímém přenosu ;-D

14 0
možnosti
Foto

V Rusku by při záchrané operaci byli mrtví všichni teroristé včetně poloviny rukojmích a nikdo by nic nezpochybňoval. :-)

12 0
možnosti
Foto

Miluji konspirace, bez toho by prostě nebyla sranda ;-D Nejlepší je to, jak autro píše, že to může znamenat útok USA na Sýrii či Írán, i když tyto dvě země s tím nemají nic psolečného - to je logika ;-D A co tam dělali psi na vyhledávání výbušnin? Co tam asi dělali na akci pro několik desítek tisíc lidí? A že do hodiny lokalizovali třetí bombu? Inu když byla na obdobném místě jako první dvě, lépe se hledá...bože kluci, odsud podsud ju;-D

19 1
možnosti
FB

Nenašel jsem jediný argument, proč by za tím nemohla být tajná koalice zednářů, Židů a prodavačů papiňáků... Aneb jak říká titulek jednoho článku zabývajícího se těmi podezřelými psy: "You Only Think the Presence of Bomb Dogs in Boston is “Evidence” of a Conspiracy Because You Don’t Know Shit about Bomb Dogs.”

18 2
možnosti
KN

K60a42r91e71l 73N73o76v93á86k

22. 4. 2013 12:56

Ono je těch zajímavých a FBI záměrně přehlížených fotek mnohem více.

FBI se pokouší dát na černou listinu fotografie, kteréukazují muže pracující zřejmě pro soukromou vojenskou organizaci.

Tyto osoby mají těžké batohy a vypadá to, že se v doběmaratonu účastní nějakého cvičení. FBI se místo toho soustředila na dva jinéjednotlivce, a prohlásila, že „ostatní fotografie nejsou pokládány zadůvěryhodné“. Podle twittuBoston Globe probíhal vdobě, kdy došlo ke dvěma výbuchům na bostonském maratonu na stejném místě a vestejnou dobu policejní tréning jehož součástí byl i simulovaný výbuch.

Reportér Infowars Dan Bidondibyl na tiskové konferenci FBI a pokusil se zeptat na cvičení, o nichž říkajíočití svědkové, že se konalo ráno před maratonem. Byl však ignorován a následněpo konferenci konfrontován dvěma muži.

FBI nejen ignoruje, aleagresívně se pokouší diskreditovat fotografie ukazující muže, kteří jsoupravděpodobně dle loga zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy CraftInternational v místě výbuchu, a právě jsou zapojeni do nějakého cvičení.Naznačuje tím FBI, že nadále hodlá tajit, co se skutečně událo?

Podívejte se na fotografie, onichž FBI říká, že „nejsou důvěryhodné“, a odmítá se k nim vyjádřit.

3 14
možnosti
PK

8-o jasně FBI se bude v průběhu vyšetřování vyjadřovat úplně ke každé kroupovině, co si kdo vymyslí Rv 

(PS: jak dlouho policie u nás tajila podrobnosti o ztracené Aničce?)

16 1
možnosti
RK

Teda Jardo, jste dobrej ! FBI to zase zpackala, češi je odhalili . Ještě by mě zajímalo, kde žije Elvis, kdo zabil Kenedyho a jak to američani udělali v zaří 2001, když odpálili WTC a nikdo si nevšiml měsíční práce při ukládání trhavin, navrtávání kanceláří a tahání kilometrů odpalovacích kabelů .................R^

19 0
možnosti
LF

Proč by všude tahali kdovíkolik výbušnin a dokonce kabely, když podle oficiální verze ty mrakodrapy povolily a rozpadly se jak prskavky skoro samy. :-) Kolik potřebujete mít výbušnin na nosné konstrukci, tak aby to zhruba odpovídalo jednomu letadlu...

-

To, že v televizi ukážou, jak se standardní řízená demolice připravuje měsíce, ještě neznamená, že neexistují rychlejší metody.

http://www.youtube.com/watch?v=7dj_zRosEhU

8 1
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik