Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se seriźním 5+2 díru do světa neudělal, tak zbrojí jinak. Po vzoru Murdocha to zkusí přes bulvár. A to nevíte o přestupu roku, kdy špičkový žurnalista Martin Komárek už realizova přestup do Babišovy stáje. Nu uvidíme, zda se mu podaří totéž co Murdochovi ve Spojeném království v minulosti. Podle tohoto kroku zjevně seznává, že výsledkem jeho dosavadní aktivity je pořád jedno velké prd.

1 0
možnosti
ZK

Z24d89e43n11a 97K64o48č41í

25. 6. 2013 8:45

Jestli je Martin Komárek špičkový žurnalista, tak já jsem pěkná baba. ;-D

0 0
možnosti
PP

Byl to nomenklaturní pracovník. S jeho kontakty a penězi z dob "předrevolučních" to zas taková hitparáda nebyla. Jeho problém v současnosti je ten, že se na něj nedostává při státních zakázkách, tak se rozhodl jít do politiky. A že pomohl zemědělcům? Leda tak do hrobu!!!

1 1
možnosti
SN

:-) Milý autore! Když už si z Babiše děláte srandu, zkuste dokázat, to co on ! A neohánějte se STB. Kdo pracoval v zahraničním obchodě, ten ten tam  byl v evidenci  automaticky. Pracují u něj tři moji příbuzní, nestěžují si. Ani na plat ani na sociální podmínky.Nejvíc si cením  na něm to, že i když má monopol, v jádru pomohl zemědělcům po kterých všichni  po sameťáku šlapali. Zase namítnete řepku, ale to už je jeho šikovnost., Čus-bus!  Rv

1 0
možnosti
SN

:-) JEště jsem si znovu přečetl text, abych Vám snad nekřivdil, ale když se někdo nad něčím rozplývá, tak se nerozplívá !

1 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik