Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V celku chvályhodná metoda literárního vývoje. Postupnými kroky psaním nejprve primitivních článků získávat zkušenosti a propracovat se postupně k normálním a posléze inteligentním statím. Je to první krok, uvidíme, zda se to vyvine k použitelnému textu nebo zůstane v říši virtuální fantazie.

0 1
možnosti
Foto

Ale koneckonců platí, že vše špatné se Rusové se naučili od Amíků, kteří tvrdili, že protiraketový štít není zaměřen proti Rusku. A ejhle. Viz dnešní idnes.

0 0
možnosti
Foto

Pokud ty lži jste schopen odhalit i vy, tak se nejedná o nic závažného. Až přijdete se lží, kterou budete pokládat za pravdu až do jejího odhalení tak za 200 let, tak to bude jiné kafe.

Mimochodem, také ve Vietnamu měli Amíci původně údajně jenom poradce. , c

A co se týče angažování Rusů na Ukrajině, zajímavé je, že nikdo necituje ně

2 1
možnosti
Foto

jaké odhady OBSE jako organizace k tomu nejkompetentnější.

Ale jinak jsme rádi, že světový kapitál je tak mocný, že dokáže ovlivnit  někoho na Novém Zélandu jako v dobách studené války. Tehdy totiž dokonce jeden americký plátek okresního významu informoval hned vedle zprávy o požáru školy o vypovězení jednoho britského špiona z Prahy jako o největší tragédii všech dob.

2 0
možnosti
LC

79 !!! prý porazili hitlerovské fašisty a hnali je už do Berlína, kdoví jak to bylo, tvrdí Porošenko a Kyjev

1 1
možnosti
Foto

Druhou světovou válku přece rozpoutal Stalin a jediní vítězové druhé světové války byli Amíci.

Nebo se snad někdy naše ČT zmíní, že se na porážce nacistů podíleli Rusové?

I Osvětim přece osvobodili Amíci podle toho jaké byly protesty našich médií proti přítomnosti Putina při oslavě 70. výročí osvobození Osvětimi.

A za pár let se budeme učit, že Osvětim byl ruský vyhlazovací tábor a Němci s tím neměli nic společného.

0 1
možnosti
LC

78 !!! prý se obejdou bez Mistralů a neobejdou, údajně dle Kyjeva a Jaceňuka, tak vidíte

1 1
možnosti
LC

77 !!!  prý se obejdou bez pribiňáčků a našeho nejprodávanějšího sejra aidam 30% tuku, dováží nějaké blafy z turecka , srbska, argentiny, kazachstánu, egypta, brazílie, Eqvadoru, ale náš pramem zdraví z posázaví to zdaleka není a chystají se hladové pochody ke Kremlu, už byly i dodány červené karty a Putin to má hodně nahnutý

1 1
možnosti
Foto

Pro osvěžení paměti odkaz na pár záběrů ze země neomezených možností. Jak jsem dostal, předávám. Za původnost a objektivitu neručím.

http://www.nebakov.cz/vtipy/rusia.pps

2 0
možnosti
Foto

J67a35k57u55b 39R11o89t85h

10. 12. 2014 18:53

;-D;-D;-D Ano, přesně ta neuvěřitelná směs nadutosti, lenosti, lhostejnosti a šlendriánu, jak jsem jí na vlastní oči poznal.R^

2 1
možnosti
PB

...... 76 !!!! ,- kecali, že se obejdou bez polskejch jablek. NEOBEJDOU ! Mi volala vod kamarádky, teta - sestřenice - vod švagrové syn - Máša, že to na Kamčatce vypadá na převrat, - zežrali poslední jabkový kompoty a jsou totálně na suchu ..... ale lhát budou až do aleluja, parchanti VEU !

4 0
možnosti
Foto

I47v47a77n 71M81a80r93e13k

10. 12. 2014 16:57

!!Napsal jste velmi "úderný" blog i s předložením nevyvratitelných důkazů ale i tak jste mě nepřesvedčil , s tou lží je to minimálně 50 na 50 ! Čest práci ! R^!!

1 0
možnosti

Tak to pro vás jistě nebude problém, dát sem na ně také odkaz, že?

2 0
možnosti