Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jardahol

8. 8. 2011 22:46
to myslíte vážně ??????

"Topolánkovy reformní Rovné daně podseknou daňové příjmy a naši státní pokladnu. Česká ekonomika právě díky těmto daním dva roky enormně rostla a nízké daně měly obrovský úspěch."

 No   to je teda blábol.

-   Průběžný důchodový systém přivedl do mínusu  !!!!!!!!!!!

-  enormně rostla ekonomika -  asi žijete někde jinde ale ne v ČR.

0 0
možnosti
VK

kossacek

8. 8. 2011 17:13
Na hotovost?

Možná na tyto dva nejhorší týdny, ale dlouhodobě bude hotovost bezcenná. V Evropě se roztočí, kvůli politikům, kteří budou "bojovat proti krizi" taková inflační spirála, že eura budou dobrá možná k vytapetování..

0 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

8. 8. 2011 16:20
nezkolabuje

Nezkolabuje, nezkolabuje ....... Vaše vyprávění o ničem je nadbytečné. :-)

0 0
možnosti
JZ

71W

8. 8. 2011 15:45
VELICE TREFNE:

Jabych si prisadil..!!

0 0
možnosti

svarak_z_krabicaku_reborned

8. 8. 2011 15:25
Co nám chtěl autor vlastně říct (tím myslím NĚCO NOVÉHO)?

Můj dojem z článku:

Autor si myslí, že je velice chytrý. Dokonce tak chytrý, že i mezi svými (jistě chytrými) přáteli cítí osaměle, protože vidí dál, než oni.

Autor neumí napsat souvislý článek, který by měl hlavu a patu

Můj závěr: Autor článku není ani zdaleka tak chytrý, jak se mylně domnívá

0 0
možnosti
LP

papazian

8. 8. 2011 15:31
Re: Co nám chtěl autor vlastně říct (tím myslím NĚCO NOVÉHO)?

Bohužel si to také myslím. Jeho první část dejme tomu, ale pak ten primitivní názor na pravicovou ČSSD, která si na levicovou stranu jen tak hraje, je to už velmi povrchní a popírající sebe sama. Tak v USA za vše může pravice a v Evropě levice? A zpěvačka z Řecka vystupující v Česku jsou sktutečně odstrašující důkazy jako noha! Celkový můj dojem je lepší trojka.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

8. 8. 2011 14:58
nebyl to nahodou

McCarthy??

0 0
možnosti
JNN

Joey nikdy neodejde

8. 8. 2011 14:44
Prosím vás, malý laický dotaz

když nemám na účtě ani korunu a naopak mám kupu dluhů, tak se mě to asi netýká, co? Tak to já už se těším na večer, chci abyste byli stejně tak chudí jako já ;-D;-DR^

0 0
možnosti
NN

Naprostá Nula

8. 8. 2011 14:55
Re: Prosím vás, malý laický dotaz

Ale z něčeho ty dluhy platíš, ne? Tak teď nebudeš mít ani tyhle peníze. A co sis za ty dluhy pořídil? Tak o to přijdeš. A možná ještě něco k tomu. Ještě se těšíš?

0 0
možnosti
HB

zeto

8. 8. 2011 14:04
Hm...

No až k tomu Paroubkovi to docela ušlo. Ale tohle jste si mohl odpustit. Je to slaboduché a navíc v podstatě popírající, resp. přehlížející, současnou realitu. Je to právě tato "pravicová" vláda, která neustále zvyšuje daně a poplatky, tedy přesně to, co vyčítáte Paroubkovi a spol. A nejen, že zvyšuje daně, ale i snižuje příjmy. Takže je možná na čase sundat modré brýle, on ten svět pak přestane být takový jednobarevný.

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

8. 8. 2011 14:18
Re: Hm...

doporučuji tento graf:

http://www.zvedavec.org/vezkratce-5314.htm

z kterého je patrno, že je úplně jedno, zda-li nám vládne "šetřivá pravice" či "rozhazovačná levice", zadluženost stoupá exponenciálně, až z toho oči přecházejí ...

z toho se dá vyvodit jen jeden závěr -  chyba je v systému!

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

8. 8. 2011 13:50
Problémy tohoto státu vyvolala zejména privatizace

, která osekala příjmy státu a dálě liberální ekonomická politika, kterou máme díky lidem, jako jste Vy. Prožrali jste 5 bilionů socialistického majetku a nyní to hážete na Paroubka ? Poctivé je přiznat, že to prostě neumíte a jít od toho !!

1 0
možnosti
VP

V.Poustka

8. 8. 2011 13:54
Re: Problémy tohoto státu vyvolala zejména privatizace

Už pět bilionů? Nějak vám to roste, soudruh kolega psal na vedlejší diskuzi dnes ráno, že to bylo jen něco přes dva biliony, tak se laskavě ujednoťte, ať nevypadáte zase hloupě:-/

0 0
možnosti
JM

kikoš

8. 8. 2011 12:28
Jak už mnohokrát

zaznívá z finančních a politických kruhů ona známá mnohokrát aplikovaná fráze: "Jak bysme ty _urvy spořivý obrali o jejich úspory". Ti kuci z těch výše jmenovaných kruhů si vše (zákony ....... atd.) chystají především pro sebe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články