Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gumidos

19. 3. 2012 20:59
Autor se mýlí v několika věcech

Jednak na těch zmíněných stránkách je poměrně srozumitelně uvedena zmíněná cena 5EUR za měsíc, splatná dopředu na 1 rok. Takže stačí číst a nemusí se ani číst hodně.

Druhak s tou fikcí doručení je to úplně špatně  - u platebního rozkazu žádná fikce neplatí. Prostě neplatí a tečka. Pokud převezmete - pak máte možnost podat odpor. Pokud nepřevezmete, pak bude normální soudní jednání, kam budete pozván.

Takže tak tragické to není, i když smutné to v naší zemi je opravdu hodně.

0 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

19. 3. 2012 20:21
Past na bezmozky?

I kdybych byl tak blbej a uveril soutezi o Meka (jeste jsi nikdy nebyl miliontym navstevnkem nejaky stranky?), takovej papir klidne hodim do kose, protoze nevim o pravnim titulu, kterej by zakladal na nejakej zavazek. Je to asi stejne validni, jako kdyz si sjednam hypoteku, aniz by nekdo overoval moji totoznost.

-

Znami ze Salingradu se z toho treba pouci.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

19. 3. 2012 20:26
Re: Past na bezmozky?

Kontrolní otázka: A co budete dělat, až vám přijde platební rozkaz od soudu?

0 0
možnosti
JZ

71W

19. 3. 2012 19:46
TEORIE A PRAXE...

0 0
možnosti
JZ

71W

19. 3. 2012 19:47
Re: TEORIE A PRAXE...

Jsou naprosto rozdílné věci. Zeptejte se pane 31 pryč, svého pana doktora, jak to funguje v drsném, českém reálu.!!

0 0
možnosti
JO

31pryc

19. 3. 2012 16:37
Vaše povídání má přeci jen jednu drobnou chybu

ke vzniku dluhu nepostačí pouze registrace přes internet. Jistě, existují "vykukové", kteří podobné fígle zkouší, ale to co popisujete je nereálné. K vystavení platebního rozkazu a následné exekuci totiž nepostačí pouze vymyšlená faktura, ale věřitel musí doložit, z jakého titulu tato faktura byla vystavena (může k tomu sloužit potvrzená faktura, potvrzený dodací list, potvrzená objednávka zboží či služeb, ale jen samotná znalost osobních údajů k podobnému aktu nestačí). Nevím, co bylo v registračním formuláři onoho portálu, ale pakliže tam bylo, byť drobným písmem uvedeno, že bude vystavena faktura  a podobně, je to sice nemorální a špatné, ale je pak i chyba na straně toho, kdo formulář vyplnil. Přijde-li pak faktura a vy si nic neobjednal, je dobré na to reagovat (pokud možno ne e-mailem, protože to se špatně dokazuje) a reklamovat. Pokud se i nadále podobné kontakty dějí, je dobré se ihned obrátit na PČR. Pokud navíc PČR něco řeší jako podvod, nelze takovou pohledávku vymoci ...

0 0
možnosti
JA

SocPredator

19. 3. 2012 16:49
Re: Vaše povídání má přeci jen jednu drobnou chybu

V těch VOP je, že se platí 5 EUR měsíčně. Jelikož na internetu málokdo tyhle podmínky čte, tak pouhým klikem se zavázal zaplatit 24x 5 EUR. Jde jen o další vyčuranost a čekání na hejla. Právně to nehodlám řešit (nevím kde je pravda), na netu se odjakživa platí předem nebo online, takže nechápu jak mohu kliknutím uzavřít smlouvu na 24 měsíců, aniž cokoli podepiši.

0 0
možnosti
JB

Zdravííím

19. 3. 2012 15:51
přesně

současná demokracie je jen smečka nenažranejch exekutorů utržená ze řetězu likvidující tisíce lidí s požehnáním této vlády...

kolik je exekucí letos milion, kolik mají oběti rodinejch příslušníků a dětí?

super krásná demokracie, půl národa v prdeli....kdy budou ty odboráři stávkovat?? Hurá jim napomoc..

3 0
možnosti
JO

31pryc

19. 3. 2012 16:38
Re: přesně

Smečku exekutorů utrhla ze řetězu vláda ČSSD, tehdy došlo k poslednímu uvolnění stavidel v zákonech o exekutorech a exekucích. Další vláda padla dříve, než se tím mohla zabývat a současný ministr spravedlnosti se exekutory celkem vážně zabývá. Takže ano ... Hrrrr na ně, ale do Lidového domu;-)

0 0
možnosti