Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rudaz

19. 7. 2011 19:43
Chlapci, chlapci

Pan ministr snad neví, že je lepší jednat za stolem s několika předáky odborů? Nikdo jemu nesdělil tuto o příhodu z Anglie(?): "Mladý chlapec převzal řízení firmy a na úvod sdělil, že je to on, kdo tady bude rozhodovat co a jak. Předák odborů mávnul rukou a dílna zastavila stroje. Odborář mu řekl - tak konejte!"

Takže i relativně zkušený ministr neví, jak se chovat. Pokud by chlapci ve vládě konali z poloviny to, co před volbami slibovali, nemuselo by k demonstracím vůbec docházet. Zvláště pokud by uměli svoje rozhodnutí vysvětlit. Vlastně kosmetické úpravy, které provádějí, ani okecat nelze, nelze je prodat jako reformy. M.Thatherová by nezaměstnala ani jednoho z nich.

Z další generace budeme mít radost.

Bude líp.R^

0 0
možnosti
ZR

729

19. 7. 2011 14:55
Bravo, pane autore, konečně někdo kdo umí,

Vy jste mou maličkost vrátil do mládí, psala se léta sedmdesátá, Rusáci stanovali v Bělském lese, Kubišová ještě mohla zpívat a přestal vycházet Reportér. V Československé televizi úřadovala pí Balašová a v normalizačnim Rudém právu vycházely články podobné Vašemu. Pouze polarita se změnila. Bravo, bravo!

0 0
možnosti
O

obluda.xxxl

19. 7. 2011 15:02
Re: Bravo, pane autore, konečně někdo kdo umí,

Jděte taky stanovat do lesa, bude to lepší:-/

0 0
možnosti
VD

všd

19. 7. 2011 1:07
Tohle je napříč politickým spektrem

Nemocnice tuneluje pravice i levice, typicky v ústeckém kraji na to jsou kadeti.

A pokud jde o chování odborářů, to se více než nápadně podobá chování těch, co házeli vajíčka na shromážděních ČSSD.

Tady je nemocná celá společnost, nikoli pouze její levá strana.

0 0
možnosti
PF

sei4

19. 7. 2011 7:19
Re: Tohle je napříč politickým spektrem

R^

0 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

17. 7. 2011 21:33
omylem jsem vám zvýšil karmu,

to jsem tedy opravdu nechtěl. Již moje babička říkala "na hrubý oytel, hrubá záplata". Každý a platí to pro ministry i vládu jako celek, se podílí na tom, jak se s ním jedná. A tato neobolševická vláda si za svoje manýry jednání v rukavičkách rozhodně nezaslouží. Adekvátní by byl pouze defenestrace. Pravda, nejsme jako oni, tak ne na sudlice, stačí na dlažbu.

A pokud jde o to středočeské zdravotnictví, zajímejte se více o počínání bývalého hejtmna Bendla. Začněte třeba v nemocnici v Brandýse nad Labem. :-)

0 0
možnosti
LT

snickim

18. 7. 2011 11:12
Re: omylem jsem vám zvýšil karmu,

Milý Vítku,

z Vašeho projevu je jasné, odkud vítr fouká a tak jen snad jednu radu: Jděte do prčic ! (normálně se to píše s velkým P, ale Vy sám si to píšete s malým, tak jen opisuju)

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

17. 7. 2011 19:37
...tož, k tomuto a jinejm článkům, kdy jedna skupinka národa

X...je vodsuzována druhou, mám porád stejnej komentář....

X...a to, že v průměru máme všichni jedno stejný DNA, český...

X...a dyž nás eště nedávno bylo 80% ve straně....

X...a řvali sme či naši votcové a matky v průvodu pod tribunou: se sovětským svazem na věčný časy....

X...a kapitalisti dnes sou často estebáci, komouši, vekslácí či zelináři ze včéra, tak jakýpak copak - voni vulgární vodboráři a my slušňáci......dyť sme jedna krev, jeden národ, jedno DNA - český jak řípa pod Řípem....

0 0
možnosti
D

dlak

16. 7. 2011 22:48
Vulgarita pražských odborů ?

Při předposlední akci odborů v Praze jsem byl nucen čekat na náměstí IP Pavlova, až přejedou zástupci odborů s kolečky naplněnými slámou do Ječné ulice. Při sledování tohoto dění jsem nabyl dojmu , že jde neorganizovaný průvod bezdomovců, kteří notně požili a jejich slovní vyjádření  k řidičům sedícím v autech a k řidiči tramvaje, který za nimi popojížděl, znělo zcela nepražsky a kratce. Takže kolik tam bylo pražáků si nejsem jist.

2 0
možnosti
VD

všd

19. 7. 2011 1:08
Re: Vulgarita pražských odborů ?

Vypadali, jako bezdomovci, protože do nich nemají daleko. A ze stejného důvodu postupují tvrdě, protože si myslí, že nemají co ztratit.

0 0
možnosti
PH

pavel64

15. 7. 2011 17:27
Odbory

No myslím, že naše naprosto bezzubé odbory nejsou to, co může evropská média zajímat. Na západě by už dávno bylo po tom našem politickém panoptiku.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

15. 7. 2011 15:22
Nejhorsi je, ze se tim maskuje vladni socialisticky experime

Vlada predvadi levicove experimenty, zadnou refomu neprinasi, jen kosmeticke upravy a prevod Paroubkovych slov do reality - stat dluhy neplati, proto si zalozi novy pilir socialniho pojisteni, ktery bude dluhy monetarizovat a vydelaj na tom kamosi z bank. Odborari delaji pro vladu vse co jen mohou, lepsi podporu ji dat nemohou a ani nedaji - sleduji totiz shodny cil a cim levicovejsi vlada bude povazovana za pravicovou, o to dal muze dostrelit pak ta levicova, aby byla levicovejsi.

Vlivem ustanoveni o vyvazenosti politickeho zpravodajstvi se tak verejny prostor posune myslenkove o dalsi hruzny krok nalevo a zase si budem hrat na levici a pravici.

1 0
možnosti
B

bakules1

14. 7. 2011 17:22
lidé, chováním ,vystupovaním a inteligencí Zavadila

odborům jen škodí/né že by mě to vadilo;-D/ zrovna tak škodil hulvát Jirka socdemákům/opět mě to nevadilo;-D/

0 0
možnosti
B

Bobrufka

15. 7. 2011 9:53
Re: lidé, chováním ,vystupovaním a inteligencí Zavadila

R^ přesně tak

0 0
možnosti
J

jirkan01

14. 7. 2011 9:04
No tak pardon

jestli ti, které s mučil, nějakou náhodou přežili, pak se omlouvám a přestanu si i myslet, že novačka je kravicka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články