Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CAS

cara al sol

11. 10. 2011 9:38
Nějak Vám nerozumím

Myslel jsem, že mělo jít o akci obyvatelů Ústí a ne nějakých světoobčanů (kosmopolitů). Každopádně doufám, že DSSS a další podvratné živly se o Ústí nadále zajímat nebudou a ti podvedení chudáci v tom zůstanou sami. Možná ale časem dopadnou tak, že se budou bát vyjít z domu, natož aby si troufli pořádat nějaké demonstrace.

1 0
možnosti
J

JamesJosephWray22

11. 10. 2011 8:03
Moc tomu nerozumím,

pane Zímo. Já osobně jsem ze zpráv médií nenabyl dojmu, že šlo o akci DSSS, nýbrž o akci nespokojených občanů. A že se na jejich stranu přidala i DSSS? No a, tak mají stejný cíl a požadavky. Nevidím na tom nic tak zásadního. A ještě jedna malá poznámka. Aniž bych patřil mezi příznivce DSSS, označovat je souhrnně jako "nácky" je forma, kterou ráda zneužívá Romea a ostatní rádoby aktivisti za vše možné. Je to takové to dehonestační kopnutí si. Tomu nechci tleskat. Vzhledem k tomu, co je dnes označováno za fašistické/nacistické/rasistické/xenofobní, atd., bych byl v těchto odsudcích opatrný. Co Vás pozoruji, vždy jste psal objektivně. Pokračujte v tom prosím dál a vynechte tyto nesmyslné, ideologické odsudky.

4 0
možnosti
IB

isabell

11. 10. 2011 8:06
Re: Moc tomu nerozumím,

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články