Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

laduk

27. 6. 2012 14:39
hm..

Ta Vietnamka si koleduje o křivou výpověď, ta by mohla jít sedět taky ..

0 0
možnosti
MM

rocky_krysa

27. 6. 2012 14:38
Pro autora

Za co by mel byt vzat Trpsiovsky do vazby ? Jakkoliv se mi jeho chovani protivi, vazba ma sve zakonem dane duvody a ty zkratka nebyly u Trpsiovskeho ani u Janouska naplneny. Ze mel byt Janousek zavren v cele do doby vystrizliveni, aby mohl podat vypoved za strizliva je vec zcela jina. At se vam to libi nebo ne.

1 0
možnosti
MBI

nebolševik

27. 6. 2012 12:51
pane autore,

bojím se, že se prostě vezete, dokonce surfujete, na vlně jakéhosi zmateného nebo spíše pomateného - já vlastně nevím čeho. Za případem pana Janouška by neštěkl pes, kdyby to náhodou nebyl pan Janoušek. Ožralých řidičů, tropících na našich silnicích všelijaké skopičiny máme víc než vesnický čokl blech a kupodivu se tím nikdo nijak moc nezabývá ani to nikoho nevzrušuje. Zato z Janouška se můžou všichni zbláznit. Čím to tak asi může být? (Máme dokonce, kdesi na Moravě, borce, který byl totálně ožralý přistižen při řízení auta, dokonce nákladního, Praga V3S, snad dvacetkrát, má vysloven i zákaz řízení - a postižen nebyl nijak, tedy podle novinových zpráv. Jezdí vesele dál.)

0 0
možnosti
PB

technik4

27. 6. 2012 13:13
takže

je to jaksi běžné?

tu a tam někoho taky zamordujou a to napříč republikou, takže i vražda je jaksi v pořádku?

Fakta, že kvůli rekonstrukci ožralého pingla a podvodníka se na weekend zastaví doprava k dálničnímu přivaděči mi nepřijde normální. Ten člověk způsobil nehodu, byl opilý, jel bez řidičáku. Pokusil se zabít. A nakonec zbaběle utekl. Proč nesedí na samotce na Mírově? Jak to, že smí být na svobodě a dokonce řídit auto, které skutečně použil jako zbraň? Proč mu nebylo nařízeno psychologické vyšetření?

5 0
možnosti
MF

Rhino

27. 6. 2012 10:48
Navíc Janoušek jel

ožralej - to nemají společného s Trpišovským, takže miminálně za tento přestupek by měl pikat, pokud se dostane z trestu za přejetí člověka... Jinak oba dva jsou pěkný prasata, pěkně napsáno, karma.

6 0
možnosti
L

laduk

27. 6. 2012 14:37
Re: Navíc Janoušek jel

Nemůže se dostat z těžkého ublížení na zdraví způsobeného řízením v opilosti a trestného činu neposkytnutí pomoci a pokusu uprchnout z místa nehody. Je naprosto nepodstatný, že ta Vietnamka tvrdí, že ji to vůbec nebolelo. To jsem zvědavý, jak to chtějí navlíknout .. protože to musí jít k soudu

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

27. 6. 2012 9:48
Pěkně napsáno ......

.... a bohužel pro normálního občana- pravdivě . karmaR^

3 0
možnosti
FK

ataknevim

27. 6. 2012 7:51
"Uhni krávo"

Ale autore, nedemagogizujte! Určitě vím, že to je především úsloví statisíců!!! Nebudu ale hloupý a tvrdit, že chudých nebo bohatých. Prostě blbců. A pár z nich toho zneužívá pro svá subjektivní tvrzení a postoje.

0 0
možnosti
JH

car_director

27. 6. 2012 6:34
Bojím se,

že máte pravdu !

10 0
možnosti