Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

baloun

6. 7. 2011 12:49
Malá oprava

Malá oprava - odboráři neprosazují čtvrtý pilíř státní moci. Jim stačí tři - odbory, odbory a odbory. Odbory jako zákonodárci, odbory vládnoucí i odbory soudící. To je jeich idea. A zákon jedinej - Kdo nejde s námi, jde proti nám. Akorát do Poděbrad na golf za námi nelezte....

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

16. 6. 2011 9:10
Vše je tu (léta) v pořádku?

Opravdu máte pocit, že není důvod (a btw už celkem dlouho dobu) k nespokojenosti?

Kdyby tak někdo proti těm všem: původcům pro stát nevýhodných smluv, předražených zakázek a x dalších "levých" - a tím myslím všechny ne aktuálně "vládnoucí" - utvořil skupinu třeba na Facebooku a stejně rychle a užitečněji by třeba vyšli do ulic s tím ať už jdou všichni co se tam melou stále dokola definitivně "od válů", než zaprudit s kámošema v metru a ony zmetky ve finále vlastně lehce podpořit, že?:-/

0 0
možnosti
H

hafusak2

16. 6. 2011 8:22
Čím to je, že ty nejhorší demagogie vždy mají nadpis:

"Pravá tvář ........". Ve své dost veliké knihovně mám s tímto názvem dvě knížky: "Pravá tvář židovstva" z r. 1941 a "Pravá tvář batismu" z r. 1957. Když jsem si přečetl tento článek, tak mohu zodpovědně říci: Ano, patří k nim také. Rv

0 0
možnosti
SN

kuča

16. 6. 2011 8:18
No.............to jste to pěkně po ránu zpatlal!

:-).........prosím Vás, co jste to hulil? RvRvRv

0 0
možnosti

rezjir rezjir

16. 6. 2011 7:16
A jak se vám tedy líbila generální stávka

v listopadu 1989?

0 0
možnosti
JD

pedr64

16. 6. 2011 7:28
Re: A jak se vám tedy líbila generální stávka

to je trochu rozdíl, neb nyní máme zavedeny demokratické mechanismy   včetně svobodných voleb do zastupitelských sborů

0 0
možnosti
CC

cekon

16. 6. 2011 7:05
Jen nerozumím tomu

proč by nemohla být stávka politická, když je to ústavní právo?Stávka samotná je výsledkem arogance, neschopnosti komunikace  tzv. protikorupční vlády, která si mimo jiné své kamarádíčky chrání zuby nehty. Co kdyby jste si promyslel proč jsou vlastně lidé naštvaní? I ti největší odboroví bossové jsou totiž bez podpory lidí dole jen a jen nuly. Nečas, Kalousek a spol to jsou lháři a podvodníci, ve volbách tvrdili totiž úplně něco jiného, než teď dělají. Máme čekat celé další 3 roky se sklopenýma očima a nechat si kálet na hlavu? Kdo je tedy větší lump, vláda nebo odbory?

0 0
možnosti
ŠS

vlči@ce

16. 6. 2011 7:27
Re: Jen nerozumím tomu

dobře jste to napsal. I ti odboráři bez podpory lidí by byli nuly.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

16. 6. 2011 6:39
Je to tak

Odbory u nás jsou pátou kolonou levicové politiky, a tím se vracejí k odkazu ROH. Nehájí zájmy pracujících, ale dělají levicovou politiku. Cílem většiny politických bossů je místo v senátu nebo v parlamentu.

-

To je bohužel něco, co ruší rovnováhu v demokratickém systému. Když vyhraje volby levice, utrácí na dluh. Když se to občanům přestane líbit a zvolí pravici, odbory zablokují úsporná opatření a stát dál žije na dluh. Ve výsledku je pak jedno, jestli vládne levice nebo pravice, stát směřuje v obou případech do dluhové pasti.

-

Ještě si "zastraším" Řeckem. To je v totálním průšvihu a odbory organizují generální stávku proti úsporám. To ukazuje, že odbory se stávají koulí na noze státu. Doby, kdy dělaly odbory užitečnou práci, jsou zřejmě pryč. Nyní jen házejí klacky pod nohy těm, kdo by mohli stát zachránit. Odbory nenabízí žádné řešení problémů, jen znemožňují řešit problémy vládě.

0 0
možnosti
ŠS

vlči@ce

16. 6. 2011 7:32
Re: Je to tak

Já jsem ráno poslouchala zprávy a tam opět někdo, kdo tomu rozumí - politoložka Dvořáková -  řekla, že Řekové ani tak neprojedli dluh a nevydali na sociálních dávkách, ale že je to jedna z nejvíc zkorumpovaných zemí - přiznal to i jejich premiér. Včera se to tam pěkně mlelo. A i když nemusím odbory, tak bych byla nerada, aby naše země dopadla díky vládě jako Řecko. Měl by jste si poslechnout na netu diskuze ze včerejška ze Zlaté koruny.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

16. 6. 2011 6:37
..........

;-D recesisto ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články