Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příteli, asi byste se měl na inkriminované místo do Košic podívat, ono z Prahy, taktéž i z Bruselu, je to dost daleko a optika klame. Jinak naprosto nechápu, co jste tím chtěl říci. Že pan Raši, který tam žije, vidí cikánský problém jinak, než ti v Bruselu, kteří viděli cikána snad jenom v TV?

0 0
možnosti
Foto

To jsou věci, že? Já to kdysi zažil v Matiční v Ústí. Stavěli jsme síť Oskar a jednou jsme tam zastavili. Byli jsme zvědaví. A hned u nás byla reportérka z ZDF, zda tam bydlíme, A když jsem jí řekl, že naštěstí ne, tak mě nechala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články