Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

javaho

7. 10. 2012 14:23
Jednoduché

Jak vidím, tak spousta boggerů nemá tušení, že urážlivé příspěvky se dají mazat a tím se jich zbavit. Pak se dá udělat moderovaná diskuze ala Kroupa. Diskuze na seznamu je otřesná. Schází se tam sestava pár stálých exhibicionistů, kteří vykládají pořád to samé, část z nich je schopná hlásat politická hesla u informaci o úrodě hrušek. Nuda o ničem. Už předem můžete hádat, co kdo z těch několika diskutérů řekne.  A málokdy se spletete....:-/

2 0
možnosti
VM

Vera Mydlitatova

7. 10. 2012 8:45
agresivní Hurvínek tichý potůček

No, Korando, co ty na to? ;-D

5 0
možnosti
VM

Vera Mydlitatova

7. 10. 2012 8:47
Re: agresivní Hurvínek tichý potůček

alias -palič- a -palička-

;-D

3 0
možnosti
Z

zitrasenebudetancitvsude

7. 10. 2012 8:44
Prave ste sam podal nejlepsi dukaz , proc se na Int.

Neodhalovat, pokud mate na vybranou ! Holt si vy blogeri musite zvikat nato ze jste "slavni" , a ze  riskujete, kdyz se dobrovolne "obnazujete" pred celym svetem !:-)) To nas ubohe anonymy chcete zatahnout do stejnych problemu (pokud se zde take obnazime), jako mate vy? Jinak ale kazdy vi ze jde o ekonomickopoliticke rozhodnuti ze strany iDnes  a to  ze vam blogerum da moznost  smazat okamzite cokoliv a kohokoliv vam nestaci? Ono bylo dost  tech "dukatu" pri kterych mohl kazdy reagovat jen jednou a potom 2 tydny klikat na reklamy, nezli mohl znovu odpovedet ! Ale i to se nekomu nelibilo tak se vse "vylepsi". Kdo s anonymu se  zdravym rozumem za tech novych podminek bude zverejnovat svou ID nebo riskovat skenovani svych dokladu kvuli pokecu o kterem ani nevi zda ho dokonci a nejaky jesitny bloger ho  nezlikviduje? A pritom i Blogeri si chodi anonyme  navzajem nadavat a vyrizovat ucty na diskusich, jako nekteri anonymove ! Doufejte ze ma iDnes hodne  zavislaku kteri ty zmeny  risknou.

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 10. 2012 7:33
Dost se pletete

Opatření iDnes je nedomyšlené a jeho důsledky nebudou takové, jaké vy a iDnes očekáváte.

-

Pokud je pravda, že budou prověřovat jen zlomek registrací, bude většina registrací falešných. Lidi se pak nebudou urážet skrytí za pseudonymem, ale budou se urážet skrytí za falešnou identitou. To druhé mi připadá horší, vám ne?

-

Přitom řešení problému by bylo tak jednoduché - umožnit blogerovi vytvoření veřejně viditelného blacklistu, na který by mohl dát diskutéry, které pod svým blogem nechce. Čtenář by viděl jejich seznam a případný komentář blogera, pokud by chtěl jednotlivé zápisy do blacklistu komentovat. Mohl by si tak udělat obrázek o tom, nakolik je ještě diskuze svobodná. A bloger by se mohl elegantně zbavit diskutérů, kteří diskuzi škodí. Diskutér by nemusel přijít o svou registraci, pokud by byl v konfliktu s nějakým blogerem, a dával by si v diskuzi pozor a diskutoval by slušněji, protože by věděl, že může nastat okamžitý postih.

2 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

7. 10. 2012 8:37
Re: Dost se pletete

Je to celé jinak - vše se dělá kvůli diskusím na iDnes. Blog k tomu jenom přidali a celá ta "anketa" je jenom zástěrka. Prostě naši geniální pisálkové z redakce neunesli kritiku pod články a diskusi vlastně ani zakázat nemohou. Našim adminům to ovšem krásně vyhovuje.

Řešení by mělo být systémové. Jiný redakční systém, články bez diskusí nesmí na hlavní stránku, propojit blog a iDnes tak, jak slibovali, admini by pak dělali redakci celého blogu a ne cenzuru. Dále veřejný chat s adminy na téma zvýšení kvality blogu.

3 0
možnosti
KV

_-1-_

7. 10. 2012 0:07
Takže kvůli jednomu bláznovi, který vás osobně zná ...

souhlasíte s podivnou a pokryteckou změnou názvu stovek, či tisíců diskutérů .....

..... Pravidelně sportuji, rekreačně běhám. Těsně vedle polní "výpadovky, kterou pravidelně používám stojí maringotka - včelín. V létě, když jsem funěl okolo ní, jsem se znelíbil jedné včele a dostal jsem žihadlo. ..... Co myslíte, šel jsem si za starostou postěžovat a požadoval jsem přemístění včelínu do bezpečné vzdálenosti od cesty? .... Tipnul bych si, že konkrétně vy si mysleíte, že jsem šel. Tak jak byste to udělal vy. ..........:-/

5 0
možnosti
KV

_-1-_

7. 10. 2012 0:08
Re: Takže kvůli jednomu bláznovi, který vás osobně zná ...

Ehh ... koukám, že přikládám stejné polínko na vysokou hromadu.

3 0
možnosti

dva mraky

6. 10. 2012 22:05
protoze bagr

Dovolim si shrnout vas clanek. Zrusit anonymni diskuse na diskuse na idnes protoze bagr. Potkal jste stalkera...ten clovek vas osobne znal a pouzival klasicke stalkerske metody vcetne obtezovani pres net ano je to fakt veliky problem. Ale jakou suvislost to ma s mistnimi trolly mi hlava srdecne nebere. Pokud zrusite anonymni diskuse na idne skutecnemu stalkerovi to bude pro smich trollove budou znechuceni snizenim provozu a tim moznosti exhibice ale bezni diskuteri budou ovlivneni nejvic

6 0
možnosti
VK

-palička-

6. 10. 2012 22:52
Re: protoze bagr

dovolím si s Vámi souhlasit :-P. Snad to přežijete ;-)

3 1
možnosti
EK

Y.N

6. 10. 2012 21:28
To nejsou devianti co se do vás a jiných naváží

Ale zbabělci co by si to nedovolili, kdyby se vědělo co jsou začRv

3 1
možnosti

Tomáš Škvrna

6. 10. 2012 22:04
Re: To nejsou devianti co se do vás a jiných naváží

Přesně tak - a mezi jejich oblíbené mantry patří i ta, že říkají "nepříjemnou pravdu" - přitom jediná pro ně nepříjemná pravda je ta, že cíl jejich dětinských pokusů o šikanu je jen ztělesněním jejich neřešených psychických problémů.

3 1
možnosti
V

villík

6. 10. 2012 20:18
No, nic, pište si co chcete...

Countdown has begun:   ..30..29..28...27...25 ....................................

:-/

3 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

6. 10. 2012 21:15
Re: No, nic, pište si co chcete...

- Moment, moment, moment... a co 26?

- Já jen žertovala. 27....26....25....

4 0
možnosti
T

tuneldedek11

6. 10. 2012 19:30
PŘÍKLAD SE VÁM MOC NEPOVEDL

diskuse na novinkách /seznam/ se ještě zhoršila, zůstali ta skalní pomatenci a ti co si z nich dělají legraci a provokují je, nevím jak to co je na seznamu můžete pojmenovat diskusí 8-o

4 0
možnosti
.

.Camino

6. 10. 2012 19:09
""Máloco rozdělilo komunitu publikujících intelektuálů ""

....to myslite vazne????

5 0
možnosti
AS

viveka

6. 10. 2012 19:10
Re:

Ahoj, Cami, jak to že ještě nejsi na novým diskuzním webu? :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články