Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mashingun66

27. 3. 2012 23:52
Pane Zimo,

moc dekuji za rozhovor s Josefem Masinem.Chapu, ze jste pod nim neotevrel diskusi...Tak alespon takto, diky.

1 0
možnosti
JZ

71W

1. 4. 2012 19:25
Re: Pane Zimo,

Je to rozhovor. Pod ten diskuse ani nepatří.

Autor !!

0 0
možnosti
JK

holkazhane

23. 3. 2012 17:43
Fakt

jste mě pobavil!

0 0
možnosti
IJ

bojovnik2

23. 3. 2012 16:22
"...v mé přítomnosti, v kuolárech ODS...",

jestliže se pohybujete v prostředí zločinecké organizace mezi zákonem, kulturou a spravedlností pohrdajícími mafiány, už to je vypovídající o Vašem citu a smyslu pro čest.

3 0
možnosti
KV

Vartenberg

23. 3. 2012 16:18
Nečas

Pan Čistý jak ho nazýváte se dopustil toho nejhoršího co mohl udělat. Jen pro možnost vládnou připustil do koalice véčkaře i když bylo vcelku předem jasné o co jim jde, když se tak vehementně hádali o vnitro. Pokud by pan Čistý byl opravdu čistý, tak by nikdy nevyměnil svoje svědomí za premiérské křeslo.

0 0
možnosti
C

carolusI

23. 3. 2012 15:55
Kraus

ba rozdíl od autora vidí lépe. A za komunistu ho nepovažuji. To by u nás muselo být  komunistů  80%. A to není.

Navíc autor píše o citlivých reformách. To svědčí o jeho naprosté slepotě. Vhodnější označení by bylo zlodějské reformy. RvRv  A rozebírat něčí židovský původ to už zavání fašizmemm ale u příznivců současné vlády nic překvapivého, že.

0 0
možnosti

martin013

23. 3. 2012 15:36
Modrý bolševik

Je mi z vás poněkud Zíma. Kraus dělá především zábavný pořad. Jeho společensko-politické glosy jsou pronášeny s nadhledem a vtipem, někdy větším, jindy menším. Jak přirozené. Ale vaše vyjádření zavání 50tými lety, kádrováním a bolševismem, tentokrát jen v modré barvě.  Takže jediný prosťáček, který veřejně páchá harakiri, jste vy sám osobně. Ideové čistotě ZDAR soudruhu, modré práci čest a republiku, tu si určitě rozvracet nenechejte! Zvláště ne od umělců z nové vlny se starým obsahem. Taková Zíma mi už opravdu dlouho nebyla. Tentokrát mráz ale přichází z Londýna nebo Washingtonu. Nebo spíš od pomýlených nohsledů, kterých každá doba bohužel generuje spolehlivě stále dost. No HNUS !

1 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

23. 3. 2012 15:26
S temi Zidy jste to dnes

krapanek prehnal, nemyslíte? Predevsim, Jan Kraus neni cistokrevny Zid,  Zidem byl pouze jeho tatinek, jestli jsem to dobre pochopila. On sam se zas az tolik k Zidum nehlasi, dokonce je ani nijak neobhajuje.

Dale: popravy Slanskeho a jeho zidovske party neni nic spatneho, protoze to byla ta nejhorsi verbez, ktera tady rozpoutala to komunisticke besneni; byli to vsechno gauneri par excellence (s vyjimkou Margolia, coz byl jeden z mala slusnych tech popravenych). Sacharov nebyl pronasledovany za sve zidovstvi, nybrz za to, ze se stal verejnym kritikem rezimu (a byl to vubec Zid?). Ad Litvinenko (myslite asi nekdejsiho ministra zahranici Litvinova) - ten popraven nebyl, klidne umrel ve sve posteli. Ty dva gaunery Kaganovice a Mechlise mel Stalin za sve kamose do konce zivota.

Openheimer byl pronasledovany nacisty? On snad nebyl Americanem? Ze by o nem naciste vubec neco vedeli? Weiss nebyl vystvan, odesel dobrovolne, stejne jako Lustig a dalsi, co prohledli. Bez ohledu na nejake zidovstvi

0 0
možnosti
FV

absolvent ščukovy akademie IQ65

23. 3. 2012 13:49
Pane Zimo

Pan Kraus je v první řadě pravdoláskař, to není levičák ani pravičák. To je úplně jiný druh pacientů. A k té čistotě pana Nečase - odhlédnu-li od jmen, která byla zmíněna níže (Vondra, Drobil...) a kterými se obklopuje, tak vám uvedu jiný druh korupce. V rámci vnitrostranického boje, aby si zajistil loajalitu, instaloval zcela neshopného Bendla do čela ministerstva zemědělství. Toto není podle vás korupce?

A něco k úrovni vašeho blogu, myslím, že vaše místo je tady: http://exotopedia.org/wiki/Hlavn%C3%AD_strana

0 0
možnosti

Ottis300

23. 3. 2012 14:10
Re: Pane Zimo

Asi tak, ale ohledně našich politiků: zdá se, že jsou to volně lovená zvěř a to bez ohledu na to, jestli se v něčem "vezou" nebo ne. Jestli by takto někdo lovil ve svém městěčku nebo vesnici, kde ty provázanosti nejsou o nic lepší!? O tom bych s úspěchem pochyboval. Ale tam to holt moc uvěřejňovat nejde, tam na kritika vidí a kritik si ty prsty může hodně spálit. Výsledek kritiky je hodně nejistý, co se výsledku týče. Kritik je totiž hned na ráně a chce to hodně odvahy, která sama o sobě nestačí, aby vydržel. Zato "odhalování" korupce tam nahoře je populární, a nic nestojí, protože to jsou "oni". A hlavně, ti "oni" se těžko budou zabývat kritikou Franty z Horní Dolní.

1 0
možnosti
D

dýmka

23. 3. 2012 13:30
Rád přemýšlím

nad většinou blogů. Ve Vašem případě mi vyšlo, že to máte jaksi primitivně zjednodušené. Platí přeci, že:

- jevičák ještě není totéž, komunista

- pravičák zdaleka nemusí být demokrat.

Ale Vy to vidíte asi jinak.

0 0
možnosti
JN

Janhura

23. 3. 2012 11:14
Kraus volil Paroubka, ale když mu to Tachecí připomněla,

tak to nespolkl a odešel ze studia ;-D

2 0
možnosti
JZ

71W

23. 3. 2012 12:25
Re: Kraus volil Paroubka, ale když mu to Tachecí připomněla,

A ještě Báře ukradl ten diktafon, co si ho na to nahrávala.

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články