Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Arsene Lupin-Wenger

14. 7. 2011 15:16
Největší "pumpaři" dotací :

Ponton, Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách,META,Sdružení pro příležitosti mladých migrantů,AI ČR,Člověk v tísni jeho klony-Programy sociální integrace+vzdělávací program Varianty,Občanské sdružení dětí a mládeře "Začít spolu",IQ Roma Servis,Rada vlády pro záležitosti romské menšiny,Athinganoi,Společenství Romů na Moravě,Rytmus, o.s.,Liberecké romské sdružení a jiná města,Roma Realia,Fórum,Cinka, INDIGO,Slovo 21,Romano Hangos,Sbližování,ČAČIPEN,ROMEA, o. s,Drom. No comment.

1 0
možnosti
FV

Garfieldek

14. 7. 2011 16:01
Re: Největší "pumpaři" dotací :

Jakože tohle jsou subjekty, které z rozpočtu dostanou nejvíc? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
N

nottingham

14. 7. 2011 13:02
Prispevky od statu

Myslim, ze je na case, aby kazdy clovek mel svym zpusobem moznost ovlivnit, na co chce prispivat ze svych peneze odvedenych statu. nepocitam socialni, zdravotni... cast dani jde na armadu, policii...cast, ktere stat chce prispivat na rozvoj neziskovek.... by mohla byt volitelna kazdy rok samotnym poplatnikem. Pak by mohl treba prispivat na organizaci, kam chodi jeho deti, kulturni ci sportovni krouzek, utulek pro zvirata, neziskove organizace typu Romea...

0 0
možnosti
FV

Garfieldek

14. 7. 2011 13:45
Re: Prispevky od statu

Čemu nerozumíš na "Server Romea.cz je spolufinancován grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci finančního mechanismu EHP a Norského finančního mechanismu prostřednictvím Nadace rozvoje občanské společnosti"?

0 0
možnosti
D

ddannnn

14. 7. 2011 12:17
A nedá mi to a do třetice Romea...

V diskuzích na Romea.cz, které už roky masochisticky navštěvuji (nyní už na to nemám žaludek) jsem občas i já, krom jiných diskutérů, narážel na to, z čeho je ten web placen. Podle Z.Ryšavého není web Romea placen z dotací, protože prý nespadá pod o.s.Romea. Tvrdil vždy, že je ten web placen pouze z reklam. Posuďte sami, jestli něco takového možné, vzhledem k tomu, že byla jeden čas na úvodní straně velká reklama (téměř čtvrt hlavní strany!) "reklama" na akci levicové Antify. Uvěří snad někdo, že si dokázala tato extrémistická "organizace" zaplatit reklamu na titulní straně webu, který funguje pouze z placené inzerce? Myslím, že ne. A navíc, když už bych tedy uvěřil, že si tu reklamu na svůj pochod antifa skutečně zaplatila, potom nějak nechápu pana Ryšavého, který je přece placen pouze reklamou, jak je možné, že tato reklama byla na titulní straně webu Romea ještě několik týdnů po konání akce, na níž byla ona reklama? Chová se takto člověk, který je odkázaný na peníze inzerentů? NE!!

1 0
možnosti
JZ

71W

14. 7. 2011 12:51
Re: A nedá mi to a do třetice Romea...

Pan Ryšavý by asi měl zveřejnit, za co ty státní peníze utratil. On ví že tu povinnost má.............

1 0
možnosti
D

ddannnn

14. 7. 2011 11:58
Ještě bych doplnil,

že když já budu dělat třeba automechanika a budu nabírat lidi, tak si vyberu lidi s výučním listem a praxí, případně si je vytipuji už na škole - zkrátka si najdu odborníky. Nikdy by mě nenapadlo nabrat lidi, co nemají o autech ani šajnu, a pak je za velké prachy všechno od píky učit. Musel bych být blázen, když hotových odborníků jsou mraky. A hlavně by mi to nikdo nezaplatil!!

Když si najdete vyúčtování Romey, tak oni žádají (a dostávají) milióny nás všech mimojiné i na zaškolování jejich terénních pracovníků!! Tedy naprosto opačný postup! V ČR je spousta lidí se vzděláním v oborech, které jsou sotva uplatnitelné - právě takové obory pro multi-kulti mimoně - takže bych úpočítal, že najít vhodné lidi bude hračka. Omyl, vážení! Romea příjme lidi bez potřebné kvalifikace, které pak údajně zaškolí a potřebuje na to milióny korun ročně ze státní kasy, z fondů EU, prostě peníze, které vydělávají normální lidé. To se to pak žije různým "podnikatelům v IT" a "novinářkám", že?

1 0
možnosti
D

ddannnn

14. 7. 2011 11:47
No jo, Romea a její ředitel

Romea a její výkonný ředitel Z.Ryšavý, ten velký "podnikatel v IT", to je docela síla! Dole je odkaz na "webovky" tohoto podnikatele v IT, který se prý zabývá tvorbou webovek. Nevím, ale pokud mě živí obor tvorby webových stránek, tak musím mít sám luxusní reprezentativní stránky, kde předvedu všechno co umím. Já ano...ale mě neživí neziskovka a její milióny, že? Posuďte sami, co "podnikatel v IT" pan Ryšavý dokázal od roku 2000! Nezmohl se na vlastní pořádné webové stránky, udělal pár jiných webovek, které jsou ale opět většinou procikánské a tudíž placené námi všemi! Opravdu by mě zajímalo vyúčtování tvorby takových webovek, protože z cizího krev neteče, že? To musel být džob jak sviňa! Tak si tak říkám, z čeho tedy vlastně ten Zdenda živ, protože vytvoření 12ti webovek za 11 let činnosti je dost málo, ne? Ale vždyť mi všichni víme, kde se takový Zdenda krmí, a že to jsou velmi pěkné peníze!!

http://www.rynet.cz

(mimochodem, to že prý se ty stránky připravují je mnohaletá lež!)

4 0
možnosti
SVP

starej vlna Pavlíček

14. 7. 2011 11:57
Re: No jo, Romea a její ředitel

;-DR^

0 0
možnosti
SVP

starej vlna Pavlíček

14. 7. 2011 11:15
Začíná to vypadat,

že kdejaký bloger či admin z nejmenovaného křišťálu si myslí, že už může rozkazovat i ministerstvu.;-D

2 0
možnosti
FV

Garfieldek

14. 7. 2011 10:21
Když...

... se u nás klidně povolí pochody náckům, je naprosto v pořádku, když jejich odpůrci použijou kličku v podobě náboženskýho shromáždění. Notabene když je přítomen/přítomna duchovní. Nazdar!

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

14. 7. 2011 10:28
Re: Když...

"Pochody náckům"? Co já vím, tak shromáždění a průvody pořádají jedině legální politické subjekty.

0 0
možnosti
JM

janacz

14. 7. 2011 10:17
Nestačím se divit

že Kdokoliv !  má tolik času na ty pochody a shromáždění a demonstrace. 8-o

0 0
možnosti
JZ

71W

14. 7. 2011 10:28
Re: Nestačím se divit

Alternativou je vysedávání u televize nebo piva.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

14. 7. 2011 9:31
Četl jsem ten článek na romea

Četl jsem ten článek na romea a tam se píše o neonacistickém pochodu. Kde se ten pochod neonacistů odehrával a jak se pozná, že je to pochod neonacistů? Jestli se jedná o Krupku, mají na romee svědectví o nějakém neonacistickém prohlášení, používání nepovolených znaků a podobně?

0 0
možnosti
JZ

71W

14. 7. 2011 10:08
Re: Četl jsem ten článek na romea

Jde o historii jednání Task Force a o to jak neuvěřitelnou vyjímku ze zákonů Romea několik měsíců od MV požadovala. Oproti tomu je tetování nějakého nácka naprosto nepodstatné.

1 0
možnosti
DM

dvdmchl

14. 7. 2011 9:20
Spíše je divné,

jak je vůbec možné, že si tu múžou náckové organizovat svoje průvody.

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

14. 7. 2011 9:28
Re: Spíše je divné,

Náckové? Jací náckové, proboha?

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články