Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

laduk

11. 7. 2012 9:37
hm..

Tuto prolínačku různých variant a možností považuji za méně pravděpodobnou i když sám nevím která bije ..

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

11. 7. 2012 9:08
Vaša úvaha je úsmevná

Pospíšila som sa nikdy nezastával a ani nebudem. Ale dosledkom jeho činnosti je očistný proces odpolitizovania štátnych zastupiteľstiev. Či to Pospíšil robil s dobrým úmyslom, alebo takpovediac nechtiac je irelevantné. Doležitý je výsledok. Stačí na to úplne jednoduchá matematika.

Skutočne nezávislá justícia by bola pre súčasnú politickú scénu pohromou. Financovanie politických strán funguje takmer výlučne na bázi krádeží zo štátnej kasy. Príspevky od štátu a členské by nemali šancu pokryť ani provoz nabobtnalého straníckeho aparátu, nieto ešte predvolebný cirkus. Takže ak by tu skutočne začal fungovať zákon, politici by nám začali z parlamentu odchádzať do kriminálu ako na bežiacom páse.

A tu máte hneď aj odpoveď, prečo sa do veci tak razantne a bleskovo vložil Klaus. On by to povedal asi tak, že si vůbec, ale vůbec nepřeje destabilizaci české politiky.:-P

0 0
možnosti
ZH

Zani

11. 7. 2012 7:48
Je to blbost!

Kdyby šlo o podzimní volby, tak si nevezme do vlády Kubu!!

0 0
možnosti
JR

Jiří Rymeš

11. 7. 2012 6:57
Nepochopil jsem , zda je celý článek myšlen ironicky

nebo vážně, protože takovou snůšku nesmyslů jsem od Vás snad ještě nečetl. Jak můžete napsat, že Nečas odvoláním Pospíšila vylepšil pozici ODS před krajskými volbami, snad jedině v Plzeňském kraji. Nečas se stal skutečně nedůvěrydodnou loutkou kmotrů, včetně toho kmotra na hradě.

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 7. 2012 6:55
Podivné spekulace

Pospíšil nejspíš má na svědomí stav s exekucemi v této zemi, i když bych si netroufl říct, zda se jedná o jeho záměr nebo neschopnost. Nicméně veřejnost ho v této souvislosti příliš nevnímá, s exekucemi ho z neznámých důvodů nespojuje a proto těžko bude tato souvislost důvodem jeho vyhazovu z vlády.

-

ODS projede podzimní volby kvůli kauzám, které hýbají médii. Kvůli Drobilovi a kauze s odposlechy, kvůli Vondrovi a kauze ProMoPro, kvůli Kocourkovi a jeho odklánění peněz. Z těchto tří lidí se ODS zbavila jen Kocourka, Vondra i Drobil sedí dál ve vedení strany a strana se je pokouší očistit. Bez ohledu na to, jestli jsou nebo nejsou něčím skutečně vinni, pro ODS jsou díky medializaci jejich kauz skutečným problémem. A Nečas, kerý se těchto lidí nezbavil, je už ocejchován jako jejich ochránce.

-

O výsledcích voleb rozhodne mediální obraz a tomu Nečas nepřispívá. Útěchou mu nemůže být ani to, že TOP09 nebo ČSSD na tom nejsou o mnoho lépe, o VV nemluvě. Vše totiž nahrává komunistům.

2 0
možnosti
ZH

Zani

11. 7. 2012 7:47
Re: Podivné spekulace

Až tam to demokrati dopracovali.:-/

0 0
možnosti