Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Když on byl problém v tom, kdo se s Milošem Zemanem ve 2. kole utkal. Vzhledem ke "kvalitám" toho druhého, tzn. předsedy nejsilnější vládní pravicové strany, nemohl Miloš Zeman ve 2. kole prohrát.

4 3
možnosti
RH

Nelze než poblahopřát k volbě. R^

3 0
možnosti
LJ

Informace o tom, že Zeman na Vysočině objímal stromy, konkrétně borovičku a slívu (či její zpracované plody) jsem před volbami četl v několika příspěvcích. Taky jsem četl, že mu často museli pomoci, aby z hospody došel domů. Zřejmě ho už tehdy zlobil ten palec. Problém spíše vidím v tom, že našim lidem sklon alkoholu nevadí tolik, jako cizí přízvuk nebo šlechtický původ. Pro mnoho je dobrý vztah k alkoholu vlastnost spíše sympatická.

6 2
možnosti
Foto

Spíše nemá. Proto jsem zhnusen nejen z toho, kdo postoupil do druhého kola volby, ale i z toho, kdo se o nejvyšší ústavní fci vůbec ucházel.

2 3
možnosti
PS

P49e49t32r 29S30k48á82l80a

13. 5. 2013 17:10

Záběry z odemykání korunovačních klenotů sledovali nepochybně příznivci i odpůrci Miloše Zemana. Je ale s podivem, že vrávorání a nepřítomný skelný pohled považují příznivci MZ za jeho standardní chování a žádnou souvislost s popíjením na ruské ambasádě v tom nevidí. Já osobně se za příznivce MZ rozhodně nepovažuji, proto jsem volil jeho protikandidáta. Nikdy bych si s čistým svědomím nedovolil obhajovat jeho pospávání ve sněmovně. Co vaše svědomí?

5 4
možnosti
ML

Ten zázračný lék jak se dostat z virózy bych chtěl znát. Snad ta česnečka?

5 1
možnosti
Foto

Osobní zkušenost stará dva dny - pyžamo, pláštěnka, do postele pod několik dek, horký čaj a vydržet tak dlouho, dokud se pyžamo nedá ždímat. K tomu cetebe a druhý den je téměř po problému.

4 4
možnosti
VK

Je na pováženou jaké útoky proti presidentovi  I ´Dnes toleruje. Je to hlavně ostuda  že toto informační médium toto podporuje nebo přinejmenším toleruje. Také to svědčí o úrovni lidí, kteří tyto informace papouškují. Bohužel do této ,,společnosti "se často zařazují i redaktoři tohoto informačního média. V kulturním státu by se to stávat nemělo. Sympatie či nesympatie neopravňují k takovým urážlivým útokům na presidenta. Pan administrátor by se měl nad sebou zamyslet.

5 11
možnosti
JK

Jediný, kdo by se měl zamyslet je prezident Miloš Zeman. Zneuctění tak významného okamžiku, pošlapání důvěry jeho voličů...Nám, kdo jsme ho na Hradě nechtěli, zvedá tlak jeho lhostejnost k pověsti své a úřadu, který zastává.

7 4
možnosti
Foto

Vy si přejete, aby byl pan Zeman alkoholik, dokonce jste v únoru zde na blogu vyslovil "ať se uchlastá", takže ho jinak než alkoholika vidět ani nemůžete. Když fotku, tak proč nevybrat nějakou škaredou, že ano? Důvod Vašich zlých myšlenek je asi velmi prostý - Zeman je levicově oreintovaný. Anebo mu závidíte inteligenci?

5 9
možnosti
VK

Určitě závidí tu inteligenci. Ani ve střízlivém stavu netuší,  ,,která  bije ".

6 5
možnosti
DK

Víte Zímo, diagnostikovat na dálku závislost na alkoholu, ještě určit stupeň závislosti, to by si netroufl žádný psychiatr. Vy ano.

Přitom ve svém profilu píšete o boji proti hlouposti...

7 9
možnosti
Foto

Když to dokáže pan Rath, tak to nemůže být tak těžké.:-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články