Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nemám nic proti Polákům, ale jejich výrobkům v našich obchodech se vyhýbám. Vedou mně k tomu špatné zkušenosti.

Rád věřím tomu, že v Polsku jsou ke koupi jejich výborné potraviny a že za ten šunt u nás mohou dovozci.

Ale polský výrobek na našem trhu NE.

1 0
možnosti
DK

Polaci nejsou hloupi lide a nejsou ani lini...Naopak jsou pomerne inteligentni a pracoviti...Bohuzel je ale jejich slabinou charakter. Z narodu, ktere jsem poznal, jsou proste nejhorsi. Tolik podvodniku jako mezi Polaky jsem nikde jinde neobjevil (byt je mi jasne, ze napr. Kosovsti Albanci jsou na tom hur, ale s tema nemam osobni zkusenost). Od toho se odviji i jejich potraviny a vlastne cokoliv. Polak umi vyrobit kvalitni jidlo, o tom zadna...ale Polak je take zaroven velmi casto podvodnik, takze jejich vyrobkum neverim...a je jedno, zda se jedna o jidlo, okna nebo kuchynske linky...To, co resi nebo neresi media je jedna vec, mozna nas schvalne matou, mozna je ovlivnuje klidne sam Babis...mi je to jedno, ja mam oobni zkusenost a ta je pro me nade vse...

0 0
možnosti
JR

J31a46r68a 13R11a10n36k

12. 2. 2014 21:44

Snad kazdy umi cist....diky zdejsim blogum jsem v CR peclive cetla misto vyroby. Tady, kde ziju take nekupuji zasadne nic Made in China, napsane to musi by i u zeleniny a videla jsem jak se cinske ryby "pestuji", jak spinave jsou reky atd.

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články