Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

proč není diskuze u Čapkovy vily ? motáte tam do toho několik věcí najednou.Rv

0 0
možnosti
ZU

Jo,jsou to úžasní lidé,ale ať se o svoji rodinu starají poctivě.

0 0
možnosti
JH

Myslím si, že pan Nečas je jako člověk, dobrý člověk, až na ty úšklebky když si myslel, že má ještě absolutní moc. Jeho neštěstím bylo a možná za to může i jeho žena, která viděla příležitost jak se dostat k penězům. Zradil své voliče zrušením volebního programu výměnou za post ministerského předsedy. Jeho žena toužila být manželkou premiéra. Ustupoval dál aby si koryto zachoval, z volebního programu nezůstal kámen na kameni, Kalousek triumfoval a ODS upadala, až upadla na úplné dno. Nikdy jsem ji nevolil, mimochodem ani žádnou jinou parlamentní stranu. Nečas je zářným příkladem, jak osobní ješitnost a současně slabost dokáže zničit nejen stranu (nebo firmu), ale i samotného protagonistu. Pokud by Kalouskovi, hned z kraje řekl ne! Odešel do opozice a nechal jej vládnout s KSČSSD a nechal je se absolutně znemožnit, o moc horší to už ani nemohlo být, byl dnes na koni.  Zachoval by si vlastní tvář i voliče a k nim by přibyli i ti nasraní ze současnosti. Měl by velkou naději stát s příštím premiérem a možnost se poučit z chyb svých předchůdců. Jenže .... když ten pocit moci je tak nádherný, beztrestnost je tak nádherná a těch mafiánů, kteří nabízejí prachy, tak hodně. Co Vy na to paní Nečasová?

0 2
možnosti
JV

Nemyslím, že za politické neúspěchy pana Nečase může jeho manželka. Tak, jak se pan Nečas projevoval - nemastně, neslaně - už kdysi na pozici ministra práce a sociálních věcí, svědčilo v jeho neprospěch a ukazovalo na jeho neschopnost řídi stát. Možná, kdyby se věnoval své původní profesi, byl by úspěšným vědcem a skvělým tátou a manželem, možná, možná ... V politice, zvlášť při větší zátěži, se projevoval hystericky, nerozhodně, podrazácky. Za prezidenta Klause to ještě byl schopen, pod jeho vedením, s jeho povolením a schválením, předstírat, že je alespoň průměrným premiérem. Snad bude mít tolik štěstí a rozumu, že se ze svých chyb a neúspěchů poučí.

1 0
možnosti
Foto

a tak to zase není nic nového, že některé ženské jsou drbny a taky není nic divného na tom, že se pánové kolem padesátky rozvádí.....možná by byla Maruška šťastnější, kdyby zůstala rodina pohromadě

2 0
možnosti

;-D Mladého nadějného vědce... ;-DR^ Člověče, kdybyste tak pateticky nehrál na city s devítiletou Maruškou, složil bych vám poklonu jakl skvělému komikovi. R^

2 3
možnosti
MR

M86i44l26a70n 89R97a56d86e64k

21. 6. 2013 17:42

inu, politika stranou, v par dnech prisel o rodinu, o milenku ( a iluze ) a o praci. Ja bych asi na jeho miste podlehl viroze.

3 0
možnosti
Foto

Me to tady někdy připadá, že někdo rozhlásí, že by mohli chytit vraha a Češi už staví šibenice.

2 0
možnosti
AV

Ne, že bych s vámi nesouhlasila - ale trochu mi uniká vaše motivace. Povzdechnete si "co by tomu řekly děti, kdyby ten výjev nenávisti musely poslouchat"... a pak jdete a  pro sichr to zveřejníte?

4 0
možnosti
MR

M47i78l56a49n 53R48a58d23e17k

21. 6. 2013 17:43

jednak asi jeho deti toto nectou,a mimoto to jeho deti slysi ze vsech stran.

0 0
možnosti