Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čemu se divíte? Vy jste v mládí nečetl májovky?

Old Shatterhnad když někoho praštil, tak ten dotyčný taky spal. Pokaždé.

0 0
možnosti
OH

Kéž by podobné případy sledovala iDnes (a média obecně, abych nepůsobil zaujatě) stejně bedlivě jako případ bílých žhářů a Natálky.

Podobné zprávy téměř nikdy nejdou na titulku a pokud ano, jen se tam krátce mihnou (v porovnání s jinými zprávami). Nebo se rovnou dají jen do zpráv krajových.

2 0
možnosti
ON

O92t88t40o 87N10o25v32a56k

3. 8. 2013 2:42

Jo jeste k tvojemu zasahu na maji, ten clovek s napisem PRESS neni policista, ale novinar, jehoz si police najima, aby pro ne delal PR fotky, coz je jeste kurioznejsi, dokonce uz je znamo i jeho jmeno, znalci zbrojniho zakona a zakona o policii CR se nestaci divit, co se tam delo, dale police zastrasovala lidi, kteri podavali trestni oznameni, ony totiz byly vypracovany pravniky a umisteny na web.

Mimochodem, ma to s timto clankem neco spolecneho, soudce nerespektuje zakon, chce verit naprostym blabolum, udelal rekonstrukci ? ... to by jsme se divili, vzdyt kdyz neni svedek, dela se rekonstrukce ne? ... takze taky porusuje zakon a vi, ze se mu nic nestane, proc jej maji teda dodrzovat jini ?... tot otazka.

2 0
možnosti

K18a10m58i97l 87Š94k21o16p

2. 8. 2013 11:54

aneb jak pravil klasik... "Lépe být souzen dvanácti, než nesen šesti."

2 0
možnosti

K78a57m75i87l 20Š89k28o64p

2. 8. 2013 11:56

Proč se to nezapíše pod příspěvek na který reaguji? 

?

2 0
možnosti
RC

R37e80n19é 85C98i54c62h58y

2. 8. 2013 11:40

no hnus jestli je to pravda, tak jak je to popsáno. Bude třeba více těchto demonstrací !!! [>-]

0 0
možnosti
MP

lepší 7.65 pod paží nežli 158 na drátě .

12 0
možnosti
MP

Lepsi .44 na opasku nez 112 na telefonu ...

1 0
možnosti
Foto

Nezdá se mi, že by soudy někomu nadržovaly jen pro barvu kůže ... viz prvoinstanční rozhodnutí soudu "mačetového" útoku :)

0 0
možnosti
FV

Myslíte, že by také vůbec nebyl řešen "rasismus", kdyby to bylo opačně a bílí útočníci prohlásili něco ve smyslu "To jsme vám to nandali vy černé hlavy"?

9 0
možnosti
Foto

K30a27r39e68l 87R34a31d51a

1. 8. 2013 0:50

Kdysi mi jeden cikán řekl: ,, já tě klidně bodnu, mě možná zavřou, ale ty budeš mrtvej" . Sice si to posléze rozmyslel, protože zjistil, že není v potřebné přesile. Ale je dobré si tuhle větu pamatovat. Já si jí pamatuji přesně a v případě nebezpečí budu střílet. Možná mě zavřou, ale nebudu mrtvej. Je to sice slabá útěcha, jenže pokud se setkáte s někým, kdo neuznává běžná pravidla jednání a má odlišnou ,,kultůru a tradice" , nic jiného nezbývá. Policie nikoho neochrání. Ta už z principu nastupuje až po činu. A soud dává za pravdu tomu, kdo lže lépe a radostněji.

53 0
možnosti
DK

Pane Rado, napsal jste to přesně. Není k tomu co dodat.

13 0
možnosti
FV

Za zhoršující se vztahy může naprosto jednoznačně stát, tedy policie a justice! Není třeba žádná další diskuze!

25 0
možnosti
FS

Za prvé s vámi souhlasím a za druhé mne pobavila naše jména. :-)

21 0
možnosti
JD

Před 8 lety,když bylo mým dcerám 14 let, byly svědky toho, jak mladý cikánek /16), kterého znaly ze školy, zapálil dveře od hospody plné lidí, bylo okolo 19. hod. Přiběhly domů a dožadovaly se toho, abych zavolala policii. Prolétlo mi hlavou, co vše bude následovat, když to udělám, ale nakonec zvítězila "výchova" a policii jsem zavolala.Přišla policistka, všechno v pohodě,a že holky půjdou svědčit k soudu. Půl roku se bály vytáhnout po setměni paty, a i za bílého dne jim bylo vyhrožováno romskou komunitou, ať si rozmyslí, co budou u soudu říkat.Vše trvalo asi půl roku, byla jim přidělena soc. pracovnice, mj. velice chápající a skvělá, které jsem mohla vždy zavolat a která mi říkala, že nemusí svědčit. Dcery ovšem pořád chtěly svědčit, takže jsme se již po 2. obsílce (1. byla adresována jim, ačkoliv neměly OP :-/), dostavily k soudu. Byly jsme ujištěny, že se během procesu nesetkáme s obžalovaným. U vchodu se nás ujala ochranka jak při návštěvě Obamy ;-), šly jsme pěšky do 3.patra a ve 2. seděl ten zoufalec v obležení jako nejtěžší zločinec. Největší překvapení bylo, že v soudní síni seděla jeho maminka. Takže mladší dvojče si najednou na nic nepamatovalo, abych pravdu řekla, docela jsem se za ní v tu  chvíli styděla. Ale to jsem ještě nevěděla o tom vyhrožování. Ovšem o 10 minut starší dvojče tam vše vyhlásilo tak, jak to vidělo, a bylo vymalováno. Kluk dostal 1/2 roku podmínku a když ho časem potkala, tak jí ještě poděkoval, i když původně prý chtěla zdrhnout. A myslím si, že na tom měla zásluhu hlavně ta jeho máma.  Nemám žádný závěr, je to jen epizoda v mém životě s Romy, znám slušné i ty nepřizpůsobivé, ale raději proti nim půjdu svědčit jako to udělala moje hrdinná dcera, než abych je střílela, ne?

9 0
možnosti
MK

Když mě napadnou, tak nebudu čekat až proti nim budu svědčit, ale nejdřív budu střílet.

9 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články