Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Občas na internete čítam  zápisy z kroník či iných dokumentov spred 100, 200 či 400 rokov týkajúcich sa Cigáňov. Či sú autentické, neviem posúdiť. Ale tie zápisy sú vždy o tom istom - že sa niekde usadili a boli s nimi problémy. Úplne rovnaké ako dnes. Ak sa za 400 rokov nedokázala zmeniť ich mentalita (a to v časoch, keď sa vešalo aj za obyčajné krádeže), prečo si niekto myslí, že sa zmenia práve v dnešnej dobe?

1 0
možnosti
TH

To musi byt ohromny byznys...koukam. Davky se daji pobirat jen na jedno dote , tak si jich poridime hned 5.  ;-D

0 1
možnosti
JH

J29a39n 61H88l93e95d22í79k

21. 8. 2013 21:27

ať vám na tohle odpoví machři z KSČSSD--TOP-- ODS-- VV == v předvolebních slibotechnách,--- všichni vám s odpovědí uhnou. -- Na cigánské otázce se náš život a život našich potomků---  totálně octne v pr..., no, tam, kde slunce nesvítí,-- každých 14 let se jejich počet zdvojnásobí.

4 0
možnosti
JO

To bude ta u článku, vidím tam 5 dětí, matku a asi babičku.

2 0
možnosti
MM

Äutore, nic proti, také jsem kritikem zneužívání dávek, ale mám pocit, že jste si ten rozhovor trochu přibarvil, pokud k němu vůbec došlo..... Čímž netvrdím, že v tomto státě nejsou jedinci, kteří na dávkách a tedy i plození dalších dětí nestaví "rodinný rozpočet".

2 3
možnosti
TH

Kde je tady v tom jmenovanem pripade zneuzivani davek?

0 0
možnosti
PN

Přitom by řešení bylo tak jednoduché - místo platby na dítě slevu z daní. Neplatíš daně, nedostaneš dětské přídavky neb není z čeho.

10 0
možnosti
RK

A co si myslíte, že s pak bude dít? Ty rodiny se půjdou pást na louku?

0 0
možnosti
DK

Nevim, jestli se to opravdu stalo nebo je to nejaka urban legend ale jiste je, ze cim vic tech decekbudou mit, tim hur pro nas vsechny. Z tech deti totiz nebudou budouci danovi poplatnici ale dalsi prijemci davek. Proto by primarne snaha vsech (i tech pseudohumanistickych organizaci) mela byt motivovat nepracujici Romy k nejnizsimu poctu deti...

5 0
možnosti
JO

Oni prostě pracovat nebudou. Kolikrát by přitom bylo chodit do práce méně namáhavé než komplikované zlodějiny nebo rození jednoho dítěte za druhým do života na sociálních dávkách. Mohli by se zamyslet, pokud mají ty své děti vůbec rádi, co ty děti asi čeká, když budou celý život žít s rodiči na dávkách a jediná šance, jak mít něco, co mají i jiné děti, je to ukrást.

Na lidovkách jsem četla docela zajímavý článek, oni fakt makat nebudou. Žijí načerno v okolí polí, kde si bílí lidé pěstují, ale oni než taky něco pěstovat, raději jdou a těm bílým chudákům úrodu ukradnou.

Je to v genech, mají prostě již takovou gen. informaci zakódovanou v genech po staletí se živili krádežemi. Každá snaha o nápravu je marnost nad marnost. Tady už pomohou jen tresty. Zákon 3x a dost by mohl pomoci.

http://www.lidovky.cz/penas-na-zapad-od-kosic-aneb-romsky-devla-fd6-/nazory.aspx?c=A130814_173947_ln_nazory_pef

7 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články