Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P18a74v34e63l 53B43a14c23í18k

20. 5. 2013 20:34

Hitler taky pronásledoval kde koho a máme se jako za Hitlera? V Americe taky pronásledovali černochy a máme se jako v Americe? Celkově ta srovnání jsou k ničemu jako ty keci okolo.:-P

5 0
možnosti
Foto

i když může být C-Putna dobrým historikem, je třeba počkat, až vyroste z puberty. Profesor by měl mít nějakou úroveň.

5 0
možnosti
JK

Jste nějaké chabrus na nervy. Měl byste si podle spisu páně Baptisty omývat přirození vlažnó vodó. A potom najděte ten transparent o Bártovi: http://zpravy.idnes.cz/zeman-respektuje-putnovu-sexualni-orientaci-vadi-mu-jeho-stransparent-1n8-/domaci.aspx?c=A130520_124238_domaci_kop

4 0
možnosti
RH

Dovolím si nesouhlasit. Zeman se jednoduše mstí za to, že si ho Putna dovolil kritizovat. Když se strhla kritika tak rychle hledal zástupný důvod, kterým by to obhájil.

6 5
možnosti
JM

Může být a nemusí.

0 0
možnosti
DK

D28a14v40i91d 92K89r89á85l

20. 5. 2013 17:32

žes chytil virózu;-D

2 0
možnosti
DU

Jednou jsme si tohoto prezidenta většinou zvolili se všemi jeho kladnými i (spíš) zápornými vlastnostmi, tak to teď prostě budeme muset do konce volebního období  vydržet. :-(

6 4
možnosti
Foto

Ale celá chyba je přeci v Ústavě! Nač má president jmenovat profesory a jiné vědecké hodnosti? Když za to nemá žádnou odpovědnost, leda politickou a to je to, oč tu běží.

Univerzity jsou odpovědné svým renomé za to, že posoudí, že ten, či jiný je hoden být profesorem.

To je jen další relikt komunistické Ústavy zformulované soudruhem Jičínským po '89 roce. Co je presidentovi do akademických práv a jejich politických reformulací?

Je urážlivé, že se zde vytváří zdání demokracie, a nejvyšší ústavní činitel demokracií opovrhuje vždy, když se mu to hodí do politického tanečku.

Fuj.

6 1
možnosti
JM

Jinak řečeno. V zákoně není nikde psáno, že president musí podepsat. Když, zcela dle práva, nepodepíše, tak to znamená, že opovrhuje demokracií. Tak to já s demokracií opovrhuji také, protože ctím Základní listinu práv a svobod. Pokud by Vás to zajímalo, dle tohoto dokumentu nemůžete být nucen dělat nic, co zákon nenařizuje;-D

4 0
možnosti

A jak se ta zuřivá normalizační komunistka o té homosexualitě toho Píši vůbec dozvěděla?

1 3
možnosti

Vzhledem k tomu,že toto nebylo objasněno, je nutné celou historku považovat za naprosto smyšlenou.

0 0
možnosti
JM

Hlavně je třeba říci, že prezident nikoho nepronásleduje kvůli sexuální orientaci, to je klasická, přihlouplá novinářská zkratka. Jemu se nelíbí, že budoucí nositel nejvyšší vědeckopedagogické hodnosti je schopen pobíhat se stupidním transparentem a používat veřejně slovo buzna. Když pro nic jiného, tak pro fakt, že je to pedagog a má být pro mladé lidi vzorem.

7 0
možnosti
Foto

Huh ... už jsem četl ledacos ... ale stále ještě nejsem kovaný, jak se zdá ...

4 1
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články