Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M59i24l92a62n 75R32a74d63e63k

11. 10. 2013 18:36

zrovna vybuchla bomba pred svedskym konzulatem v Libyi, a Svedove jsou tak opatrni, na muslimy prehnane hodni, co vy na to?

1 0
možnosti
MR

M65i82l20a68n 61R97a32d19e59k

11. 10. 2013 17:23

pro ty co si mysli ze toto prohlaseni ohrozi ceske civilisty: Canada je zeme velmi, ale velmi multikulti, politicky korektni, a zadne takoveto nestastne vyroky nepestuje, presto uz zatim uspesne prekazili par pripravovanych teroristickych utoku na kanadskem uzemi, v Keni muslimsti teroriste zabijeli i Kanadany. Takze lezt do rite fanatikum je uplne zbytecne,a  je to jen dukaz slabosti, ktere nepritel velmi oceni.

Tentokrat za vas prispevek Rv

1 0
možnosti
DD

Pane Zímo, Vaše zavádějící titulky článku jsou až chorobně nenávistné, některé přímo lživé. Máte opravdu zapotřebí dělat ze sebe tohle?

Váš článek je hloupý, hloupý, hloupý ...Rv

2 2
možnosti
VK

Pane Zimo, vojaci nejsou v armade z donuceni ale dobrovolne s vedomim, ze jejich mise muze mit fatalni nasledky. Lezt do zadku muslimum jen proto, ze se bojime o zdravi vojaku je nesmysl. Ti vojaci jsou v ohrozeni uz jen faktem, ze tam proste jsou. Svet uz jednou konecne musi procitnout a uvedomit si, ze cim vice bude ustupovat, tim vice oni si budou dovolovat. Milos Zeman udelal spravnou vec a ted je na vlade, aby to vse dokoncila a velvyslanectvi se do Jeruzalema presunulo. Asi se to nestane. Ale fakt, ze nekdo ukazal, ze se nepodela z bandy teroristu, je velice cenny.

7 1
možnosti
RK

Ono ani tak nejde o vojáky, jako o normální občany. Po takových zemanovských žvástech můžou pochopitelně následovat teroristické akce jak na české úřady v zahraničí, tak i na cíle v ČR. Ať už jde o prostředky hromadné dopravy, nádraží, letiště, náměstí...Rv

2 2
možnosti