Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

asi tak

10. 8. 2012 18:54
NO A CO?

co se stane se pokusíte blbovi vymluvit jeho nápad? myslíte, že vás poslechne?

a co se stane když 200 blbů může veto prezidenta přehlasovat?

2 0
možnosti
BG

Bod G

10. 8. 2012 17:56
Dobře,že nepodepsal.

Klaus má tentokrát pravdu.Štítky jsou buzerace a zbytečnost.Je to zajímavé pouze pro firmy které z toho budou mít

bakšiš.Neodpustím si ale k panu prezidentovi.Jeho dlouhodobý zájem je produkce el.energie.Čím víc ji ČEZ vyrobí a prodá ,tím lépe a radostněji.Kdyby se ho to netýkalo,tak to klidně podepíše.

4 0
možnosti
C

carolusI

10. 8. 2012 16:07
.

R^

0 0
možnosti
MD

+R/-W

10. 8. 2012 15:50
pro pana V. Klause a pana J. Zimu ANO.

4 0
možnosti
OOS

Oslíčkové otřeste se

10. 8. 2012 15:49
to jsou tzv. urban mýty

Ten člověk byl zvolen 3. největším škůdcem národa, aktivně se podílel na rozbití ČSR, pokazil na co sáhl (zhasnutí v 90tých letech), ABY MĚL NAKONEC "VŽDYCKY PRAVDU". Ještě v létě 1989 obhajoval v tv pořadu veřejnoprávní ORF socialistické plánování a RVHP. Jako největší konzervativec žije z peněz daňových poplatníků, jeho "neviditelná ruka trhu" na něj jaksi nemůže dosáhnout, je občany nevolený a neodvolatelný, byl zvolen zákulisně svými kumpány.

1 0
možnosti
JS

kelner

10. 8. 2012 16:04
Re: to jsou tzv. urban mýty

Zdaleka nechci tvrdit, že Klaus je neomylný. V tomto případě má však stoprocentní pravdu. Větší konina se dá těžko vymyslet. Nejsem si jistý, že tento nesmysl je výlučným dílem Bruselu. Iniciativa a snaživost našich úředníků není vhodné podceňovat, obzvlášť když  ji podpoří nějaká firma zabezpečující energetické štítky, vhodnou pozorností.

12 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články