Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

To že vyhraje Schwarzenberg je jediná kladná úvaha tohoto blogu. Ale vše ostatní jsou zaujaté a z medií opsané nesmysly.

2 2
možnosti
JL

Zeman chybu neudělal, v podstatě je zázrak, že se svou minulostí vyhrál, byť těsně.A pravděpodobně vyhraje i druhé kolo, protože levicových, nas..ných voličů bude krapet víc.

2 0
možnosti
BP

Tomu říkám " stát se po bitvě generálem... co generálem - maršálem ... "

Jsem si jist,že pro svůj blog za 14 dnů máte připraveny 2 rovnocenné varianty ...

3 0
možnosti
JK

"A na výběr má nyní prozápadního kandidáta, nebo promoskevského."

děsně hloupý argument !

Zvláště poté, co se Brusel dnes chová stejně jako kdysi Moskva !

---------------------------------------------------

No... volby jsou definitivní. Nepochybuji, že hysterická média to už dotáhnou levou zadní ke kýženému výsledku...

Vyhrála EU, Kalousek a P&L v zastoupení Schwarzenbergem... Kdo sní o co nejbližším zaboření do EU pozadí, ten volí Schwarzenberga... Jen pro ozřejmění.... nevadí mi jeho špatná výslovnost, ani to schrupnutí ve sněmovně, ty šílenosti tam musí být opruz !  Ale obrovsky mi vadí jeho přítulnost a vstřícnost vůči EU !  On je podobný typ jako Radičová... bohužel..  Ta nechala radši padnout svou vládu a darovat své zemi Fica jako premiéra, jen aby vyhověla Bruselu… V tomto, doufám, by Zeman asi takto nejednal…   Ale Sch. ano.. Schwarzenberg je, bohužel, Havlův pokračovatel, jsou to "světáci", zájem jejich vlastní země není pro ně prioritou ....

3 2
možnosti
KK
OR

O73s96k24a74r 56R65a20z35á58k

13. 1. 2013 15:52

"Dvouprocentní ztráta"? Nebylo to ani celé jedno procento (0,81) ...  ;-)

4 0
možnosti
VS

Tech 0.81 neni necele procento, ale necely procentni bod. % by bylo cca 0.3.

0 0
možnosti
JK

J41o96s90e27f 90K12l17a58t

13. 1. 2013 15:32

Proboha lidi neblbněte a za čtrnáct dní běžte volit,je jedno koho.Já půjdu a volím samozřejmě Karla

4 5
možnosti

No... že Balbínovcům přispěly na billboard "Ruské energetické firmy"... to je opravdu silný kafe. Myslím teda nehorázný blábol.

4 0
možnosti
OK

R^R^R^

Ja volim zapad - pana Karla. Bolseviku a Moskvy s nimiz se objima Zeman tady jiz bylo dost. Je cas na zmenu, pote, co cssd instalovala v krajich do vlady kscm, je treba konecne volit pravici.

9 8
možnosti
PS

Kterou pravici?Tu co nám tu teď vládne?O bolševika na východě nejde,ale o jejich trhy.Tohle Zeman jako bývalý prognostik nejspíš pochopil na rozdíl od zabedněnců,který si myslí,že nám stačí orientovat se jen na západní tržní hospodářství.

0 0
možnosti
JSS

Pane Zimo,

        no Vy jste teda udělalt ZKRAT! Vot na vastók nebo s druhým k Západu(oboje jen světové strany) Takovou demagogii a zkrat už dlouho nebylo vidět!

10 1
možnosti
Foto

Nemudrujte Zimo a již připravujte analýzu, proč ve druhém kole Zeman vlastně vyhrál, když propaganda vymývala 14dní voličům mozek. Poradím: budou za to moci socky, důchodci, lidé spíše se základním vzděláním a nezaměstnaní R^

7 5
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články