Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

Viro

18. 5. 2011 8:41
Celkem slušný článek

až na jednu kolosální nepřesnost. mediální masáží stále opakovaná lež se již vžila. Náckové nejsou pravicoví ani náhodou. Nacionální socialismus má s pravicí jako takovou společného opravdu velmi málo. Je to esenciální výplod levicové ideologie.

0 0
možnosti
B

bull002@seznam.cz

17. 5. 2011 8:22
Už jsem chtěl psát,

proč jezdíte do východního Německa, že to by se vám jinde nestalo a vy vytáhnete Heilbronn ;-D. A už jedou vzpomínky, winefest, bierfest, procházky podél Neckaru ... Tam jsou spíš problémy s arabáčama, i když ne velké. Jen mě zaujalo to tričko. O tom klubu plachtařů jsem neslyšel. Na Neckaru se sice plachtařit dá, ale k moři daleko. Jak tam v létě pojedu, tak se musím poptat. Jinak ty děcka bych neviděl tragicky. Vyřádí se a pak z nich budou normální Němci. A že proti nikdo nezasáhne? Netuší, kdy je v šíleném multikulti světe budou potřebovat. V duchu hesla, bližší nácek, než arabáč.

0 0
možnosti
JZ

71W

4. 6. 2011 21:42
Re: Už jsem chtěl psát,

Tak jen pro Vás. Plachtařina tam má tradici od třicátých let  a létá se tam na strojích Diskus, Twist, českých  L 23 Blaník a mnoha jejich typech. A to, že jste o tom vy neslyšel neznamená, že tam nevyrostly generace dobrých pilotů.

Autor.!! 

0 0
možnosti
PK

krok_original

17. 5. 2011 8:05
pravice/levice

Cit.:"Naše země bojuje proti pravicovým extrémistům oprávněně".

Jakým "pravicovým" extrémistům, ptám se? To jako "národní socialisté" - aka "nacionální socialisté" aka "nacisté" -  jsou pravice?!? Já mám za to, že "socialisté" jsou levice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články