Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

25. 7. 2012 10:49
Nedivím se jejich pohledu na nás.

Stačí se po naší zemičce rozhlédnout a vidím jen nezákonnosti. Pro Němce jsme Asií a podle toho se k nám chovají. Mne jednou takto zastavili. Zůstal jsem v autě a mluvil s nimi přes škvíru v okně. Prostrčil doklady, které zkontrolovali, zvednul hauptnu aby koukli na číslo motoru. Byli v civilu a já měl strach aby to nebyli zloději. Když mi doklady vracel, tak jsem mu to řekl. Zasalutoval a vysvětlil mi, že u nich nejsem v Asii.

1 1
možnosti
JZ

71W

30. 7. 2012 22:04
Re: Nedivím se jejich pohledu na nás.

Divím se jejich pohledu na nás. Vzhledem k jejich kriminalite zvášť!!

0 0
možnosti
S

sajba

24. 7. 2012 9:29
Úhel pohledu

Bydlím 20km od západních hranic. 20let jezdím do Německa, v průměru tak 2x měsíčně.Takovou kontrolu,jak popisujete,jsem nikdy nepoznal.Neznám ani nikoho ve svém okolí komu by se to přihodilo. Ovšem nemám na sklech neprůhlednou folii, chovám se jako na návštěvě a domluvím se částečně německy.

Popisujete naprosto ojedinělé případy. Co z toho se stalo konkretně vám?

1 1
možnosti
JZ

71W

30. 7. 2012 22:06
Re: Úhel pohledu

Krom toho psa!! všechno 4 x za poslední rok. Autor

0 0
možnosti
PJ

pedro14

24. 7. 2012 9:22
pane zima budte hrdy Cech

a piste velke pismeno.. dekuji

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

24. 7. 2012 6:51
Já teď už do Německa jezdím velice zřídka, ale

troufnu si vyslovit názor, že německá policie takto kontroluje pouze vytipované vozy. Sám mám tu osobní zkušenost, že když jsem ve věku okolo 22 let jezdil v noci s rodinným autem, tak mě VB kontrolovala každou chvíli a nemělo to co dělat s totalitou nýbrž se vzorcem mého chování a věku.

Nové staré (ojeté) auto mám sedmým rokem. A za minulých 6 let mě v provozu nekontrolovali ani jednou, jednou jsem se stal objektem namátkové rutinní kontroly - policie hledala zmizelou Aničku. A i v tomto případě jsem asi odpovídal vzorku hledaného řidiče.

Nevím, jak autobusy, ale u osobních aut bych se vždy také ptal na věku celé posádky vozidla, na jejich oblečení, chování a samozřejmě také na vzhled auta. A teprve pak bych soudil na to, zda kontrola byla šikanózní nebo němečtí policisté měli nějaký oprávněný důvod k podezření na drogy, atd.

A kdo prosím vás dnes přečerpává palivo hadičkou? A proč? To bych tedy vážně rád věděl, protože mě napadají pouze zloději pohonných hmot.

1 1
možnosti
PS

Petr-007

24. 7. 2012 7:06
Vek, obleceni a typ auta prece neni zadny opravneny duvod

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články