Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

gentlastwo

11. 3. 2011 18:22
Ano exikstenční poprava

dávám karmu

0 0
možnosti
JZ

71W

11. 5. 2011 11:44
Re: Ano exikstenční poprava

Snad k něčemu bude......

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 3. 2011 18:08
Asi to trochu dramatizujete

Je mnoho lidí, kterým celoživotní poctivou a záslužnou práci pokazilo jedno selhání, jedna chyba. Tak to v životě chodí.

-

Řídit pod vlivem alkoholu je velká chyba. Je to hazardování s životy nevinných lidí a v podání člověka, který má nesmírně zodpovědné povolání, je taková nezodpovědnost obzvláště pikantní. Proto se takovému selhání věnují novináři. Čím zajímavější člověk selže, tím větší mají noviny žně.

-

Určitě by bylo nesmyslné pana Panenku kvůli této chybě zatratit, ale stejně nesmyslné by bylo jeho selhání kvůli jeho předchozím zásluhám ignorovat. Zákony by měly platit pro každého stejně a pan Panenka by měl být potrestán v souladu s těmito zákony. Ne více a ne méně.

0 0
možnosti
JZ

71W

11. 3. 2011 23:19
Re: Asi to trochu dramatizujete

V tom případě ztrátu řidičáku, ale proč ztrátu práce ??

0 0
možnosti
Y

Yarda.

11. 3. 2011 17:31
A co takhle občas dát fouknout do balónku

některým politikům když řídí stát?

0 0
možnosti
JS

chest.rockwell

11. 3. 2011 17:20
Nevím, co má MV společného s mluvčí policejního prezidia?

"Pokud je celá  kauza nenápadným pokračováním současný hýbajících se škatulat  pod novým vedením vnitra je to smutné." ...že by paranoia?

0 0
možnosti
P

pravicovyruger

11. 3. 2011 16:57
HMM, resort vnitra se zbavuje

 lidí s vlastním rozumem, kteří pouze nekývají.

Plukovník Panenka nejel přes celou Prahu, ale s jedním vypitým pivkem odjel od místní hospůdky 250 m ke svému domku... Nějakou náhodou jej zde čekala policejní přepadovka a pracovala s ním se stejnou vehemencí, jako když Delta force ulovila Sadáma Hussaina.

Vedení ministerstva má  z podobných akcí, které se dějí jistě náhodou , jistě pocit maximálního uspokojení.

Sám bych nesedl za volant ani s jedním pivem, ale likvidovat za podobný drobný porhřešek  respektovaného profesionála, který svoji práci dělal bezchbně a je respektovanou autoritou u nás i v zahraničí a navíc nikdy netančil politické tanečky, je pro mne poněkud nepochopitelné

0 0
možnosti
VN

lomihnát

11. 3. 2011 17:40
Re: HMM, resort vnitra se zbavuje

Netuším, kam chodíte pro informace a jestli to tak opravdu bylo. ALE pokud ano, bylo to připravený, někdo si to vobjednal ..

Protože pro slávu by to udělat nešli.

Už před lety mi (tehdá major) bílá čepice, co cvičila nový dopraváky a dávala trénink v dopravě švestkám, říkala, že to jim vtloukaj do hlav: ať se vy... na číhané na strejdove, co se vracej ulicema z hospody - pořádek že je potřeba dělat na úplně jinejch silnicích ..

Možná na to dneska koukaj jináč, ale já o tom pochybuju.

0 0
možnosti
VN

lomihnát

11. 3. 2011 16:26
Málo informací na názor k té osobě.

Obecně mám dvě věci:

--připomínám, že za volantem se ve většině států na planetě nějaký chlast toleruje, takže bláboly typu "za volantem se nechlastá" nemají obecnou platnost. Je to tak, že v TOMTO STÁTĚ se za volantem s lihem na žíle sedět NESMÍ.

--druhá věc je to, co se objevuje stále častěji a co svědčí o negramotnosti mluvčích a jiných veřejně se vyjadřujících: nazvat někoho OPILCEM (příp. o. za volantem) při hodnotách do jednoho promile je nesmysl a i při vyšších hodnotách to nemusí být zdaleka pravda. Použije-li toto zkratkovité nálepkování žena, okamžitě si k ní soukromě přidávám druhé příjmení ve formě pojmenování samice tura domácího. U muže nápodobně.

Pro ty, kteří tápou a chtějí se zorientovat, nabízím pro začátek http://cs.wikipedia.org/wiki/Opilství , popř. http://www.adiktologie.cz/cz/articles/detail/68/2612/Trestny-cin-opilstvi

Napsal bych i jinými slovy, jak klasifikuji výše uvedené uživatele slova "opilství", ale mám za de----a už asi dva životy v tahu ..

0 0
možnosti
S

Shackall0

11. 3. 2011 14:11
Ach jo.

Nestalo se mu to za kniplem, ale za volantem. Takže logický postup je sebrat plk. Panenkovi ŘP a dále to neřešit. Eventuelně by si na něj mohla inspekce někdy počkat s trubičkou, když leze do helikoptéry, to bych ještě chápal.

0 0
možnosti
M

milan16647

11. 3. 2011 13:48
Hrdina?

I ten největší machr se může časem přecenit a začít si myslet ža zvládne vše.Obsah alkoholu bude určen a podle toho by mělo být jednáno.Hrdina nehrdina.Všechny ostatní řeči jsou k ničemu.:-)[>-]

0 0
možnosti
B

Bezkyd

11. 3. 2011 11:31
jasná účelovka

Jasně že jde o nějaké vyřizování účtů. Jak by asi jinak rovnou Inspekce věděla, že nějaký Panenka jede z hospody? Na tohle mají času dost. Jinak policajtů máme na počet obyvatel 3x víc než jinde. Tzv. objasněnost tvoří zejména objasňování trestného činu neplnění vyživovací povinnosti. Povětšinou za situace, kdy ani exekutor není schopen z chudáka nic vyrazit, tak ho aspoň zavřem. Počítám, že dítěti to výrazně zvýší životní úroveň.   

0 0
možnosti
F

ftdolton

11. 3. 2011 11:16
Njn,

řidič ani pilot nesmí chlastat. Bohužel znám tolik "cajtů", kteří se Vám v hospodě i vysmějí do očí, že oni mohou, protože mají placku ... 

Jinak jsou to také typicky policajtské metody řešení rozporů - neumějí v podstatě nic jiného, než na nepohodlného kolegu uplést obvinění z trestného činu, nebo alespoň přestupku.

Prostě byl určen k odstřelu.

0 0
možnosti
SH

Babul

11. 3. 2011 11:20
Re: Njn,

Nelži, hochu. Takoví "cajti" už moc nejsou a zpravidla dojíždí na svou nadutost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články