Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nenaučíme, Češi jsou natvrdlí masochisti.

0 0
možnosti

A víte co mi vadí,že se v Norsku dozvíte,že romové dělají bordel v parku,nebo(viz příspěvek paní Olgy Čmielové) pařížská starostka místní části,by nejraději povolala armádu na cikány. Ale u nás si přečtete nebo v televizi uvidíte zprávu(zcela nedávno) o tom,že skupina českých občanů v Anglii organizovaně zneužívala sociální dávky,ale i stejně se dozvíte,že v České republice jsou diskriminováni romové.

Tak podle této logiky,bych i očekával zprávu,že buď jsou v České republice diskriminováni čeští občané a v Anglii též organizovaně zneužívají soc.dávky čeští občané,nebo V Anglii zneužívají soc.dávky romové a v České republice jsou taktéž diskriminováni romové a né jak se to zrovna komu hodí.

(PS.: možná to tak vypadá,ale nechci házet všechny do jednoho pytle ,jde jen o úvahu)

2 0
možnosti
Foto

Kam je chcete vyhodit, kdyz jsou v Cesku doma?

1 1
možnosti

.jjj..jen houšť...a větší kapky.....

1 0
možnosti
Foto

Karma,zamáčkla jsem slzu,smíchu,zkříženého s bezmocí,že u nás to je tak,jak to je.Díky za článek,má vynikající informační hodnotu,v Čechách je třeba,aby se občan postavil za sebe a nenechal si líbit zacházení,jak se špinavou fuseklí,ti co se sdružují jsou nazýváni extremisty,na druho stranu je tu dotováno z rozpočtu spoustu parazitních spolků sdružující tyto a zaštiťující jejich práva.Zdravý rozum zde je potlačen.

1 0
možnosti

Cikáni v Paříži spáchali kalamitu. Starostka místní části by nejraději na ně povolala armádu

12. Listopad 2013 | 08:52

Jako normální jev je pro cikánské kočovné tlupy ve Francii postavit si tábor nebo si vybudovat cikánské ležení, kdekoliv je to napadne. Ovšem na okraji Paříže v Saint-Ouen spáchali přímo veřejné ohrožení. Tamní cikánský tábor tvoří asi necelá tisícovka cikánů. Nejenže v místě radikálně stoupla drobná kriminalita, přepadávání, ale taky se tam zhoršily hygienické podmínky, jelikož kočovníci žádnou hygienu nedodržují.

Cikáni v tomto nelegálním táboře kradou elektřinu z veřejné rozvodné sítě, kdy tímto ohrožují nejen své životy, ale i ostatních. Odběr je amatérský a nelegální. Vodu získávají stejným způsobem. Otevřeli hydrant a voda teče, tedy i když jí nikdo neodebírá. Tato situace může zvýšit až radikalizovat sociální napětí, kdy mohou obyvatelé Paříže tábor vyklidit na vlastní pěst, aby ve svých domácnostech nemuseli mrznout.

  HLEDAT V GOOGLE.CZ  http://www.stalo-se.cz/?p=15241

8 0
možnosti

"Norsku světe div se, se Bruselské multikulturní projekty a jiné pitomosti neprovozují.".. To snad nemyslíte vážně?.. Norsko je jedna ze zemí s nejvstřícnějších politikou vůči imigrantům, ročně přijímá několik tisícovek přistěhovalců, investuje nemálo peněz do integračních, vzdělávacích, rekvalifikačních programů vč. projektů na podporu multikulturalismu. O jakém Norsku píšete?

3 4
možnosti

Ale on je rozdíl podporovat multikulturalismus, jako v Norsku, a fanaticky se pokoušet vymazat kulturní rozdíly mezi lidmi, jako v EU. Brusel nemá žádné účiné projekty, jenom hromadu nařízení na umělou toleranci a čeká, že se to bude fungovat.

8 0
možnosti

V  tomto případě se ptám českých voličů, proč nedali hlas těm stranám, které měly v programu nekompromisně odstranit (teď to napíšu diplomaticky) sociální kriminalitu ? Když to jde v Norsku (že by odkaz Breivika)  proč to nejde u nás.

3 0
možnosti

P38e18t64r 75F10o37j53t68í75k

12. 11. 2013 13:26

Tak mi řekněte, proč ti "chytří" Norové nevypustili Breivika?????????

2 6
možnosti

R95u88d53a 66S17l63a61v40í41k

12. 11. 2013 13:41

Pokud ten rozdíl nechápete, tak to nemá cenu vysvětlovat...

2 0
možnosti

Tak pane autore, mně váš příspěvek velmi potěšil. Myslím si, že 90 % obyvatel (možná i více) má multikulturnosti, liberalisace a t.zv. demokracie a lidských práv už skutečně plné zuby. Pokud se přizpůsobí našim zvyklostem a našemu chování - není námitek, ale jinak jsem pro norskou cestu

16 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články