Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjirrezjir

2. 11. 2011 20:23
Když tak všechno o Mašínech víte,

tak mi doufám budete schopen sdělit, kdo byl Jíša ???????

0 0
možnosti
JZ

71W

6. 11. 2011 10:19
Re: Když tak všechno o Mašínech víte,

Schopen ano, ale ochoten bavit se  s komunistou již ne .

Autor !!

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 11. 2011 19:58
Nemít rád vrahy, to je snad v pořádku

Komunisté měli mandát od voličů k budování socialismu, byli povinni bránit republiku před nepřáteli, kteří odmítali respektovat vůli občanů.

1 0
možnosti
JZ

71W

6. 11. 2011 10:18
Re: Nemít rád vrahy, to je snad v pořádku

Komunisté tento mandát neměli. Voličům neřekli, že budou vraždit terorizovat a  zavírat. Znárodnění dokonce odmítali. Také před volbami nežekli, že moc převezmou únorovým pučem.

Autor.!!

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 11. 2011 10:55
hahaha

Nevím jestli se mám smát víc  tvrzení že to je právě Vondra co vymetl z obrany staré zlořády a rozhazování peněz. Když má sám na krku těch půl miliardy pro PromoPro, ale hlavně ty zlodějiny na obraně pokračují dál.

Ale druhé pousmání je asi k činnosti Mašínů - ti totiž bolševikovi moc nenandali...Kdybych to bral na skore a počítal těch pár mrtvých co nechali zavražděných za sebou a spočítal kolik jim toho komunisti vrátili na jejich pochytaných a popravených spolupracovnících a příbuzných:-(

1 0
možnosti
JZ

71W

2. 11. 2011 11:12
Re: hahaha

Ano to je pravda. Po vzoru nacistů, se i komunisté mstili na nevinných rodinných příslušnících. Je na tomto podlém aktu něco hrdinského ?

Autor !!

1 0
možnosti
B

bofums

2. 11. 2011 9:33
Je to moc těžké !

Skupina diskutujících, kteří se zde pouštějí do pana Zimy, by se dala pojmenovat snadno ! Kdybych je ovšem

pojmenoval odpovídajícím výrazem / prý se to slovo bere jako urážlivé a " SRÁŽÍ se za něj ze schodů"/, riskoval

bych " výmaz "!!!!Přestože  p. Vondru zrovna " nemusím ", jsou někteří diskutéři, útočící zřejmě  podle dané

směrnice na každou nepohodlnou osobu, svojí demagogií a nenávistnou záští TRAPNÍ .

1 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

2. 11. 2011 8:19
Vy jste komik, Zimo

to máte na mysli toho Vondru, co zdefraudoval 2/4 mld při českém předsednictví ? Toho Vondru, co si platil mediálního poradce za 280tis. měsíčně ? Vy si snad děláte ze čtenářů legraci Rv

2 0
možnosti
JZ

71W

2. 11. 2011 10:38
Re: Vy jste komik, Zimo

Mám na mysli nenávistné komunisty o nichž je tento článek. Že vám docházejí argumenty i slušnost, že neumíte říct něco rozumného a lidem vykat, trochu říká něco o Vás.

Autor !!

1 0
možnosti
JL

jirka1965

2. 11. 2011 8:15
Zajímá mě to z právního hlediska.

Tam to bude určitě velmi zajímavé a jsem zvědav na vysvětlení. Podstatou je skutečnost, že bratři Mašínové byli odsouzeni soudem této republiky a nikdo ten rozsudek nezrušil ani nerevidoval (aspoň já o tom nevím). Řekl bych, že současná politická garnitura (20 let nazpět) měla spoustu šancí a  času, aby s tím případem něco po právní stránce udělala. Opravdu jsem zvědav, jak to oznámení, které by za normální situace bylo absurdní dopadne.

0 0
možnosti
B

bofums

2. 11. 2011 9:07
Re: Zajímá mě to z právního hlediska.

Tak je to správne ! Podávejte trestní oznámení na každého, kdo vám " není po chuti "! Navrhněte  na vyznamenání

Jakeše a další  " hrdiny " r. 68 a nebo jim je udělte sami ze starých zásob na ÚV ! Podepisujte petice za návrat

starých časů, scházejte se a demonstrujte, pokud vám ještě slouží nohy! A Ty, Jirko 1965, buď tak hodný a dej

sem odkaz na odsouzení bratrů Mašínů. A nebo ještě lépe : dej sem foto toho prstu, ze kterého čerpáš svoje ,

pro lidi " věřící ", " informace"! A podruhé raději mlč, to abys nebyl za neználka!!;-D

1 0
možnosti

jarinka

2. 11. 2011 7:58
Komunisté nebojovali proti

československému lidu, jak uvádíte. Bojovali pro československý lid proti těm, kteří si mysleli, že po válce bude zase všechno ve starých kolejích, jako za první republiky - nic nedělat a žít z různých rent, prostě se přiživovat na pracující většině. Proto to vyhráli.

3 0
možnosti
JM

masa1

2. 11. 2011 8:53
Re: Komunisté nebojovali proti

A výsledek jejich boje za československý lid? Jedna banda vyžírků byla nahrazena jinou bandou vyžírků. Vyžírků spojených rudou knížkou v kapse. Vyžírků kteří se na rozdíl od svých předchůdců rychle postarali o to, aby umlčeli jakoukoliv opozici. A tomu vašemu lidu stejně nakonec zbylo zase jen makat jako šrouby. Ale na rozdíl od dob mocnářství nebo první republiky přitom ještě musel lid držet hubu.

1 0
možnosti

Danny boy

2. 11. 2011 7:53
Dá se to shrnout do jediné věty:

vražda je v některých případech ospravedlnitelná (případně nutná nebo hrdinská). Veškeré debaty jsou jen o tom v kterých případech a kdy ospravedlnitelná, kdy nutná a kdy hrdinská. Bez ohledu na to, zůstává vraždou.

0 0
možnosti
DVK

Deratizátor vulgo Krysařík

2. 11. 2011 7:58
Re: Dá se to shrnout do jediné věty:

A loupeřná vražda, ta je také v některých případech ospravedlnitelná, případně hrdinská? 8-o

3 0
možnosti
LB

julie k.

2. 11. 2011 7:32
Domeček v Kapucínské ulici

Díky za zajímavý blog. Jen bych si Vás dovolila upozornit na malou věcnou chybu - mučírna státní bezpečnosti, kde se po roce 1948 děla ta největší myslitelná zvěrstva srovnatelná se zločiny nacistů, kde bolševici podle pokynů sovětských poradců systematicky likvidovali ty, kteří byli elitou národa, nebyl Hrádeček, ale smutně proslulý Domeček v Kapucínské ulici.    

Co o tom asi vědí zdejší diskutující, kteří se zmohou jen na spílání Vondrovi a odsudky Mašínů...  Dejvičtí dědci, k nimž patřil i proslulý Alexej Čepička (Gottwaldův zeť), který rovněž zabral ukradenou vilu na rozhraní Dejvic a Bubenče, veřejně schvalovali justiční vraždy Milady Horákové, Heliodora Píky a dalších statečných a slušných lidí.  Že by i na ně někdo podal trestní oznámení? A na signatáře vynucených petic, kteří vykřikovali: psovi psí smrt?

Doporučuji vám skvělou knihu Ivana Klímy: Moje šílené století. Klímovo svědectví doby je nespochybnitelné, na vlastní kůži zažil koncentrák i komunistický režim.

0 0
možnosti
XX

xaeris

2. 11. 2011 7:35
Re: Domeček v Kapucínské ulici

Vraždu paní Horákové schvaloval kromě jiných i starý bolševik RUML, Vondrův parťák z disentu.A bylo jich mezi chartisty takových víc.Takže, kolik jste i na ně podal trestních oznámení vy sám, nebo Vondra, když už s tím začínáte?

3 0
možnosti
P

petrpr

2. 11. 2011 7:30
Styďte se!

Větší blbost jsem tady už dlouho neviděl. Kdyby jste měl trochu cti v těle, spácháte "blogerskou sebevraždu" a už sem nenapíšete ani řádku!

Psát o Vondrovi, že je "prvním ministrem, jež vymetl z obrany staré zlořády a rozhazování peněz..." a tvářit se, že PROMOPRO byla jen novinářská kachna, a schvalovat vraždění bratrů Mašínů, jenom proto, že tím "bojovali proti komunismu"

(ačkoli si jen opatřovali zbraně a peníze pro cestu na západ), to už chce opravdu silný žaludek.

A jen pro Vaši informaci, jsem pravicový volič a komunisty neobhajuji.

Rv

3 0
možnosti
JZ

71W

2. 11. 2011 10:41
Re: Styďte se!

Nařízení  "Styďte se ! " patří spíš do komunistické rétoriky. Tady úvaha o vaší pravicovosti má jisté trhliny.

Autor !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články