Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, jak cikánům moc vadí, když na ně někdo řve, ale hodně jim vadí kamery. Jejich přirozeností je lhát a když se z něčeho prolžou, tak to berou jako vítězství. Pokud jsou natočeni na záznamu a lež jim neprojde, berou to jako ponížení a z těchto míst se stěhují. Instalaci kamer berou jako rasistický útok, viz napadání starostu Nice, kterému se právě tímto způsobem podařilo cikány vystrnadit z tohoto francouzského městečka.

1 0
možnosti
LN

..oni dopředu...ani na okolí...či budoucnost dětí ....nemyslí......neboli.....viděl jste snad někdo dělat cikána dřevo v létě....????

3 0
možnosti

Oni právě dělají jenom ty děti. V létě, v zimě, dokonce i v pauzách mezi tím.

Chcete naznačit, že nemyslí dopředu?

0 0
možnosti
MR

Oni jim jsou lhostejné i jejich děti,nedomýšlí následky.Jak jinak by mohli nechat běhat opravdu malé,tak 3.leté děti kolem frekventované silnice bez dozoru?(Plzneňská,Smíchov).Ovšem věřím tomu,že chudáka,kterému by dítě vběhlo pod auto a on by to neubrzdil a jen do něj ťuknul,nedej bože zranil,tak toho utlučou,protože v ten moment bude celá rozvětvená famílie venku...............

4 0
možnosti
MK

Člověče, nebudete vy nakonec rasista a extrémista ? 8-o

2 0
možnosti
FV

V žádném případě to není míněno jako omluva jejich chování, ale podle mne si ty možné důsledky vůbec neuvědomují, protože o nich ani nepřemýšlí ;-€

1 0
možnosti

V tom případě ale nemají v civilizaci co pohledávat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články