Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

TondaN

4. 4. 2012 12:11
už se prali?

;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 4. 2012 10:11
Nemýlíte se náhodou ?

Otázkou je, jestli skutečně nám to nejhorší předvádí, nebo jsou to nejhorší předvádí jiné strany vládní koalice.!!

Nejsem si proto jist, jestli se náhodou krutě nemýlíte . ;-)!!

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

4. 4. 2012 10:22
Re: Nemýlíte se náhodou ?

Ak chceme byť spravodlivý, tak to najhoršie nám predvádza celé politické spektrum. Véčka sú taký katalyzátor, respektíve vírivka, ktorá tú žumpu poriadne mieša, takže smrdí na hony ďaleko. Ničmenej vyčuhujú z toho smradu práve svojím amatérizmom a diletantstvom.

Ruku na srdce, na koľko blbý musí byť človek, aby dopredu neodhadol, že sa niektorím existenciám od koryta nebude chcieť a urobia všetko aby sa u nich udržali? Čo si vlastne Véčka mysleli? Že týmto krokom zase získajú popularitu, že sa k tomu postavia ako jeden muž? No, neviem, začínam veriť že je to strana, kde inteligencia žiadneho člena nepresahuje hodnotu IQ pán Johna.:-P

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

4. 4. 2012 9:56
Nikdy neříkej nikdy

Po Grossovi jsem si taky říkala - no potěš koště! horší už to být nemůže! A přišel Špidla. Potom jsem volala: ale po tomhle - po tomhle už to fakt horší být NIKDY nemůže! A přišel Paroubek. :-) Takže - čehopak se ještě dočkáme od vládní koalice nyní?

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

4. 4. 2012 10:02
Re: Nikdy neříkej nikdy

to bylo obráceně - Gross vystřídal Špidlu

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

4. 4. 2012 9:56
Je to tragikomédia.

Nečas i Kalousek použili zbraň hromadného ničenia. Vyhlásili, že sú za okamžité predčasné voľby. To by pre VV znamenalo rýchlu smrť. Zase sa ukazuje aká silná je láska ku korytu a pre zahriate kreslo sa týmto existenciám oplatí obetovať úplne všetko. Tak prečo si robiť hlavu s tým, že vypadajú ako totálny trotli?;-D

Stačí vziať kalkulačku a vypočítať si koľko peňazí to ešte pánom hodí ak sa udržia u koryta. A pozor, pripravme sa na to, že budú ochotní urobiť všetko aby sa predzásobili na horšie časy. Takže moja odpoveď na titulok znie:

ÁNO, ešte bude možnosť predviesť niečo horšie. Politická realita nemá dno.:-P

0 0
možnosti
FS

aroneček

4. 4. 2012 11:06
Re: Je to tragikomédia.

Nick Gašpo řekl pravdu,že VV dostaly strach z předčasných voleb,protože to by byl jejich konec.

0 0
možnosti
AA

Saša

4. 4. 2012 9:49
Já je nevolil - jsou mi lhostejní.

Nicméně nemohu nevidět, že hlavním politickým hříchem VV je to, že nebyly účastny oposiční smlouvy ODS-ČSSD a proto odmítly hrát známou hru Monopoly podle oranžovomodrých pravidel.

1 0
možnosti
JL

jirka1965

4. 4. 2012 9:54
Re: Já je nevolil - jsou mi lhostejní.

Vypadá to, že až tak lhostejní Vám nejsou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články