Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M56í60l69a 58Š60u95l44a

9. 7. 2013 13:31

.. zažil jsem v roce 1974 Rudolfov .. nic se od té doby nezměnilo :-P ..

0 0
možnosti
Foto

Karma. Z penez danovych poplatniku se plati policie a socialni davky pro cikany. Danovi poplatnici, kteri je financuji, se musi od policie i od cikanu obcas nechat zmlatit, platit  a drzet pusu a krok.

10 0
možnosti
Foto

Když jsem ty závěry viděl včera, tak jsem nechápal, o co jde, proč ti extrémisté mlátí demonstranty teleskopickými obušky. To jsem netušil, že jsou to nasazení provokatéři. Další předvolební agitka pro DSSS,nic jiného mě nenapadá, protože takto se cikánská kriminalita řešit nedá.

11 0
možnosti
Foto

Mimochodem, dohledal jsem si záběry z 89 z Národní třídy a porovnal s těmito. Vřele doporučuji, názor si uděláte sami.

11 0
možnosti

Až na tu holou hlavu policajta, protože takovou mám i já, a nemůžu za to.

2 1
možnosti

Jak vtipně dneska Ladislav Větvička poznamenal, policajti v tom měli takový zmatek, že se začali zatýkat mezi sebou, protože sami vypadali jako jediní skuteční extrémisté ;-D

20 1
možnosti

Hodnocení si průběžně dělají občané sami.

6 0
možnosti

Pěkně ho valí tím tlustým koncem teleskopu rovnou do páteře, jen co je pravda.

4 0
možnosti

Ukazka zvrhleno policejniho totalitniho statu ktery uz je mimo kontrolu a zlovule Ceske vlady.

10 3
možnosti

nemáte pravdu,žádný policejní stát tady nemáme, a pokud chcete nějaký zažít, skočte si třeba na Kubu anebo do Severni Koreii. Tam teprve poznáte co je to policejní stát. Šlo o nehlášenou demostraci. Jinak já chápu, že to co se děje v Budějovicích je odrazem toho co děje v našem státě. Ale přesto jsou věci, které by se daly provést jinak. Pokud by chtěli davy něco provést, neudělají to tak aby na ně každý viděl a každý aby věděl co vlastně chtějí p=rovést.

 Ne nebudu jim radit jak to mají udělat, ale pokud budou mít špatnou strategii, pak se nemůžou divit výsledku. Ovšem sídliště Máj je aglomerací lidí různých národů a různé barvy pleti. Policie tudíž chrání normální občany tohoto sídliště a i ty druhé.

2 9
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články